To je to što me zanima!

Ribéry se ozlijedio - ponovno: Zbog Dinama 'out' do kraja '15.

Pregled koji je Ribéry obavio po povratku momčadi iz Zagreba otkrio je istegnuće mišića, a ista je dijagnoza postavljena i za Mehdija Benatiju, priopćili su iz kluba
Vidi originalni članak

Tek što se vratio na teren, nakon devetomjesečnog izbivanja zbog ozljede gležnja, nogometaš Bayerna Franck Ribéry ponovno se ozlijedio u dvoboju Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama te će propustiti sve utakmice do kraja kalendarske godine, objavio je u petak njemački prvak. 

Pregled koji je Ribéry obavio po povratku momčadi iz Zagreba, gdje je Bayern s 2-0 nadigrao Dinamo u posljednjoj utakmici razigravanja po skupinama Lige prvaka, otkrio je istegnuće mišića, a ista je dijagnoza postavljena i za Mehdija Benatiju.

"Mehdi Benatia i Franck Ribéry će ostati izvan momčadi te propustiti preostale tri utakmice do zimske stanke", stoji u Bayernovu priopćenju.

Do kraja 2015. Bayern očekuju domaći dvoboj protiv Ingolstadta i gostovanje kod Hannovera u Bundesligi te domaći dvoboj protiv Darmstadta u njemačkom kupu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SpužvaBobSkockani 11.12.2015.

    navalili su ko sivonje, da su igrali opušteno i samo oni koji su spremni , prošli bi ko Arsenal, dakle, svaka pobjeda nešto i košta

  • cucopljuco69 11.12.2015.

    baš mi žao Riberyja, sjajan igrač al ozljede će ga uništit, baš i je žao :((((

  • David de Gea 11.12.2015.

    ma ribery je gotov nema od njega više prevelike koristi

Komentiraj...
Vidi sve komentare