To je to što me zanima!

Ribolov užasa u Sibiru: Medvjed ubio ribiča pa skoro i boksača (23). On ga izbo nožem do smrti

Čuo sam vriske, a onda pucnjeve. Kad sam stigao, vidio sam da je Vjačeslav mrtav, opisao je scene užasa Denis Čebotar koji je bio u svom čamcu kada je sve počelo i potrčao u pomoć.
Vidi originalni članak

Prava filmska i, nažalost, horor-scena u Rusiji. Ilja Medvedev (23), profesionalni ruski boksač, nalazi se u kritičnom stanju nakon što je njega i njegovog prijatelja Vjačeslava Dudnika napao medvjed dok su bili u ribolovu.

Sve se odvilo na rijeci Irtiš u Sibiru kada se medvjed prikrao nesretnom dvojcu i vrlo brzo ubio Dudnika te se potom okomio na Medvedeva. On je sa sobom imao pištolj, ispalio je nekoliko hitaca u medvjeda, ali dok ga je punio, medvjed je opet napao. Tada se boksač nastavio boriti s nožem dok nije uspio ubiti životinju.

- Čuo sam vriske, a onda pucnjeve. Kad sam stigao, vidio sam da je Vjačeslav mrtav - opisao je scene užasa Denis Čebotar koji je bio u svom čamcu kada je sve počelo i potrčao u pomoć.

- Medvjeda je dovršio nožem nakon što je prvi put pucao dva puta, onda je očito morao napuniti pištolj i uspio opucati još dvaput, što je onesposobilo medvjeda prije nego ga je ubio.

Čebotar je odigrao potom ključnu ulogu kada je ozlijeđenog Medvedeva doveo do svog čamca i uspio ga nekako prevesti i odvesti do bolnice. Nalazi se na intenzivnoj njezi uz teške ozljede glave i tijela.

Medvedev se, inače, natječe na državnim natjecanjima, a prije dvije godine osvojio je zlato na tzv. Armed Forces Boxing Championshipu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Rudy Rudy 22.10.2021.

    I šta sad, tko će odgovarat za medvjeda? U prirodi smo svi isti, pa tko jači... Kod nas su međedi zaštićeni, mam bi išel v rešt ili pržun

  • SPALATINO 22.10.2021.

    Može li mi neko reč pod koji ovo sport spada

  • Crni11 22.10.2021.

    Sječam se onog Ličana koji se hrvao sa medvjedom i na kraju mu slomio kičmu golim rukama.Istina

Komentiraj...
Vidi sve komentare