To je to što me zanima!

Richards: Ćorluka je za mene najbolji igrač na Euru

Micah Richards (20), aktualni reprezentativac iz Manchester Cityja, zadivljen je igrama suigrača Vedrana Ćorluke na Europskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Pratio sam Euro pozorno. Propustio sam prvi polufinale, ali sam čuo da je to bila još jedna uzbudljiva utakmica, kao uostalom i mnoge ranije koje su odlučivane kasnim golovima. Španjolci su dosad bili impresivni, no Nijemci uvijek imaju jak sastav, kaže Micah (20), jedan od najtalentiranijih engleskih nogometaša.
Najviše od svih Richardsa je, međutim, impresionirao njegov kolega iz Cityjeve obrane Vedran Ćorluka.
- Mislim da je Ćorluka bio čudesan tijekom hrvatskih nastupa na Euru. U svakom je potezu izgledao toliko mirno i sigurno da je to zaprepašćujuće. Pokazao je u Austriji i Švicarskoj da je jedan od najboljih desnih bekova u Europi. Kad malo bolje promislim, na Euru nisam vidio boljeg igrača od njega, iskreno govoreći - priča Richards.
Kad je u pitanju nova sezona u Cityju, Richards se nada novom napretku. Najmanje se boji obrane, po njemu najjačeg dijela momčadi.
- Obrana je dosad bila naša najveća snaga. Mislim da će biti i nadalje. S novim menadžerom doći će i novi igrači, na svim pozicijama. Siguran sam da ćemo se pojačati. Bitno je da odigramo dobro u Premiershipu, da na njezinu kraju možemo kazati sami sebi: “Imali smo dobru sezonu!”.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatska 29.06.2008.

    Ćarli je car!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare