To je to što me zanima!

Ricky Rubio najbolji mladi košarkaš, Bogdanović peti

Čast je biti izabran za osvajača nagrade posebno što ga daje jako natjecanje kao što je Euroliga. Osjećam se ponosno, rekao je Barcin Rubio (19)
Vidi originalni članak

Cibonin košarkaš Bojan Bogdanović nalazi se na petom mjestu u poretku Euroliginih zvijezda u usponu. Očekivano, trofej za najboljeg pripao je Barceloninom Rickyju Rubiju. Devetnaestogodišnji playmaker Barcelone i španjolske košarkaške reprezentacije pobjednik je izbora trenera euroligaških momčadi za 2010.
- Čast je biti izabran za osvajača ove nagrade, pogotovo što ga daje tako jako natjecanje kao što je Euroliga. Osjećam se ponosno, ali i zahvalno na pomoći i podršci suigrača koji su zaslužni za Final Four - prokomentirao je sjajni mladi Španjolac priznanje koje mu je 2007. godine promaknulo dok je igrao za Joventut.
U poretku za nagradu koju mogu primiti igrači koji su bili mlađi od 22 godine pri početku sezone slavio je tada Rudy Fernandez.
Iza ovogodišnjeg pobjednika Rubija, koji je slavio s gotovo dvostruko više glasova pred sljedećim konkurentom, smjestio se Partizanov Čeh Jan Vesely kojeg slijede Sergio Llull iz Reala, Andrej Voroncevič iz CSKA, te petoplasirani hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović. Rubio će trofej primiti 8. svibnja u Parizu, gradu-domaćinu Final Foura.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare