To je to što me zanima!

Riesch nova 'Kraljica', na postolju Gius i Zahrobska

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Završena je druga vožnja slalomske utrke za Svjetski kup "Snježna kraljica" na Sljemenu. Pobjednica je Riesch, nakon što je Vonn pala
Vidi originalni članak

Loše, loše. Sad se samo možemo moliti da uđemo u drugu vožnju, pričale su Ana i Nika nakon prve vožnje i više od tri sekunde zaostatka za vodećom Lindsey Vonn. Zajedno sa njima molili su i navijači na Sljemenu.
'Anica ti si naša Snježna kraljica’ viorio se transparent u ciljnoj ravnini ispod kojeg je Ana nemoćno širila ruke doskijavši do 16. mjesta. Odmah je otišla Janici.
- Zapinjala sam na neke tragove na stazi - pričala je Ana pomićući pancericu naprijed nazad po snijegu pokušavajući Janici objasniti kako je to izgledalo.
- To nije skijanje, to nije onaj osjećaj. Jednostavno cijeli dan se nisam nekako posložila. Malo me zezaju i pluća ali slalom traje minutu i morala sam odvoziti puno bolje - rekla je razočarana Ana nako osvojenog 16. mjesta.
Nika Fleiss je završila tri mjesta ispod Ane.
- Više mi znači jedan dobar lauf u Semmeringu kao prošlog vikenda, nego 20. mjesto kojih u karijeri imam jako puno - tužno je nakon sljemenskog slaloma pričala Nika Fleiss.
Za vrijeme nastupa Nike i Ane Sljeme je “eksplodiralo”. Pjevalo se, vikalo, bubnjalo a posebno impresivne bile su brojne trube.
- Čula sam navijače čim sam krenula iz startne kućice. Kako sam se približavala cilju trube su bile sve glasnije. Pokušala sam sve no nije išlo. Mozak je otišao negdje drugdje - rekla je Ana Jelušić. Pobijedila je Njemica Maria Riesch kojoj je to treći ovosezonski trijumf.
- Vidljivost je bila slaba ali atmosfera... Dugo sam u skijanju i ovako nešto još nisam vidjela. Navijali su za mene kao da sam “domaća” skijašica - rekla je nova Snježna kraljica.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • amer27 05.01.2009.

    Ma dajte molim vas, neka Ana Jebusic sebe sama proglasava favoritom...bravo za komentare tipa sve je to za drugu ligu, nema tu materijala za nesto vise !!

  • teuta 04.01.2009.

    mozda ni ana ni nika, a ni nesretni ivica nebi izgledali tako losi da ih svi ne gledaju kroz velicanstvenu i neponovljivu janicu. toj djevojci stvarno treba odati svaku pocast za jednostavnost, ljudskost i sportski uspjeh

  • JAX 04.01.2009.

    a kako mi je zao vonn i zuzulove i to neopisivo nemo guvam to nikako rijecima objasnit kao da mi je dijete palo pred pobjedom

Komentiraj...
Vidi sve komentare