To je to što me zanima!

Riječani 'kockaste' pljeskom dočekali na zadnjem treningu

Uoči posljednjeg treninga uoči susreta s Latvijom u utorak Riječani su na Kantridi dočekali reprezentativce koji su sami bili iznenađeni. Odigran je dvoboj 'stari-mladi'
Vidi originalni članak

Zadnji trening reprezentacije uoči posljednje kvalifikacijske utakmice protiv Latvije na Kantridi potvrdio je kako se izbornik Slaven Bilić odlučio za sljedeći sastav. Na golu će biti Pletikosa, ispred njega s desna na lijevo Ćorluka, Lovren, Šimunić i Strinić, četvorica ispred njih Srna, Rakitić, Modrić i Kranjčar,Eduardo i Mandžukić.

Trening na Kantridi je odgledalo petstotinjak znatiželjnika koji su pljeskom dočekali reprezentativce i tako im dali do znanja da će Kantrida sutra biti uz njih. Lijepa gesta Riječana izmamila je osmijeh na lice kapetana Darija Srne i njegovih suigrača.

- Čeka nas težak posao, moramo od prve minute juriti visoku pobjedu i sigurno da će nam podrška gledatelja biti jako potrebna - kazao je Srna.

Domaćini su izvijestili kako je već prodano preko 7 tisuća ulaznica te se nadaju kako će kapacitet od 10 tisuća gledatelja na Kantridi biti dosegnut sutra kada će u Rijeku početi pristizati navijači iz svih dijelova Hrvatske.

- Pred kraj treninga izbornik je već po tradiciji podijelio igrače u dvije momčadi. S jedne strane stariji, a s druge mlađi. Slavili su mlađi s 2-1. Golove su postigli Jajalo i Badelj s jedne te Kranjčar, a s druge strane.

Na izborniku Slavenu Biliću i dalje je težak zadatak, nad glavom mu visi mač, mač smjene, no on se dobro miri s pritiskom. Situacija je takva kakva je, svjestan sam pritiska, najvažnije je da se znam nositi s njim. Potpuno smo fokusirani na utakmicu, ne samo da se želimo iskupiti, nego i visokom pobjedom povećati naše izglede da se što prije plasiramo na Euro - rekao je izbornik Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • stex 11.10.2011.

    netreba im davat nikakvu podršku,treba im okrenut leđa ili ne doći na utakmicu da konačno shvate da je igra za reprezentaciju svetinja

  • Gabrielmateo 11.10.2011.

    ljudi zanate li da se stariji brat od mamica zove stojan? pogledajte na wikipediji ! sta vam to kaze

  • Gabrielmateo 11.10.2011.

    ko je taj strinic dali taj igra kosarku

Komentiraj...
Vidi sve komentare