To je to što me zanima!

Riječani i Osječani slavili su na pripremama, Dinamo remizirao

Riječani bi u utorak, u finalu Atlantic cupa u portugalskom Algavrenu, trebali igrati protiv češkog Jabloneca, momčadi koja, službeno, već tri mjeseca nema glavnog trenera
Vidi originalni članak

U četiri pripremne utakmice Riječani su zabili čak 16 golova, što je sjajan prosjek od četiri gola po utakmici.

- Tražim perfekciju u igri, rezultat me sada ne zanima - rekao je trener Rijeke Matjaž Kek.

No, iako kaže da ga ne zanima, Keka na pripremama u portugalskom Algavreu služi i rezultat. Nakon što su u prvom kolu Atlantic cupa deklasirali danski Aarhus (3-0), u drugom su pobijedili švedski Djurgarden 1-0. Jedini gol za finale Atlantic cupa zabio je Franko Andrijašević, nakon sjajne akcije Riječana.

Finalni susret igra se u utorak, a protivnik Riječana trebao bi biti češki Jablonec. Riječ je o momčadi koja, prema službenim podacima, već tri mjeseca nema glavnog trenera, pa momčad vode privremeni treneri.

Kek je u Portugalu počeo postavljati temelje za naslov prvaka, no istovremeno, te dvije riječi - naslov prvaka, strogo su zabranjene u svlačionici. Zna Slovenac koliko je Dinamo opasan i da euforija može odvesti u propast. 

Subota je bila dobar dan i za Osijek koji je, nakon Slavije Prag, u španjolskoj Marbelli bio bolji i od ruskog Rubina iz Kazanja 2-1 golovima Antonija Peroševića i Alena Grgića. Jedini gol za Ruse zabio je Jonathas.

Dinamo je u Beleku remizirao s ukrajinskom Zorjom iz Luganska 2-2. "Modri" su u 10. minuti pali u zaostatak golom Petrijaka, ali Armin Hodžić (34') i Paulo Machado (55') okrenuli su zaostatak u njihovu prednost. Samo tri minute potom Forster iz penala postavlja konačan rezultat.

Dinamo nije uspio iskoristiti igrača više u posljednjih 16 minuta nakon crvenog kartona Suhockog.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.02.2017.

    Slavija Prag ruska momčad? Pa ovo je revolucionarno. Bravo 24 sata.

  • POTPEC 04.02.2017.

    Večina pripremnih utakmica nije mjerilo snage igrača i kluba. To su utakmice u kojima igra dosta igračaa bez nekakvih strahova od kartona. kad počme prvenstvo onda čemo vidit di su naši klubovi bacili ili iskoristili pare.

  • milanovic13 04.02.2017.

    Nije Rijeka jaka nego je dinamo u kur..u..rijecani su smradovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare