To je to što me zanima!

Rijeci prazna tribina za Lyon zbog keltskih križeva Armade

Pokušat ćemo objasniti Uefi da je keltski križ simbol koji se veže uz nastajanje naše navijačke skupine, rekao je dopredsjednik Rijeke Dean Šćulac nakon kazne
Vidi originalni članak

Na adresu NK Rijeke u utorak je stigla nova kazna zbog koje će utakmicu Europske lige protiv Lyona igrati pred praznom D tribinom na Kantridi.

Nakon što je već kažnjen sa 40.000 eura zbog bakljade protiv Žiline i Prestatyn Town, klub je novu 'čestitku' Uefe dobio zbog keltskih križeva (zabranjeni simboli) istaknuti na navijačkim obilježjima Armade na domaćoj utakmici protiv Real Betisa.

Riječani su kažnjeni i s 8000 eura jer na zapadnoj tribini nisu bile prohodne stepenice između sektora.

- Pokušat ćemo objasniti Uefi da je keltski križ simbol koji se veže uz nastajanje naše navijačke skupine - rekao je dopredsjednik Rijeke Dean Šćulac, prenosi Novi list, a tajnik Denis Povh je dodao:

- Najveći je apsurd što se isti taj irski keltski križ može naći na službenom Uefinom dućanu na navlaci za mobitel kluba Celtic. Ta zabrana nije konačna i zajedno s klubom tražit ćemo očitovanje Uefe.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Yassa 23.10.2013.

    sve 5 ali rijeka je mali klub koji je tek ušao u europu

  • Torcida Hjaduk 23.10.2013.

    Navijač sam Hajduka ali sve jedno sam na strani Rijeke jer je to naravno hrvatski klub i mislim da je to jedna od nepravda koja se dešava i koju nam je priredila UEFA jer nas mrzi i trpa u isti "koš" sa srbima i za jednu baklju odmah pišu pre velike i nekad nepotrebne ali zato je sve u redu s talijanskim navijačima koji se znaju tući s noževima i u toj tući uvijek ima mrtvi to je kao OK.

  • jele112 23.10.2013.

    Uefa super zarađuje na našim klubovima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare