To je to što me zanima!

Riječka blamaža! Drugoligaš ih izbacio u osmini finala Kupa

BSK Bijelo Brdo šokirao je šesterostrukog osvajača Rabuzinova sunca i pobijedio u osmini finala 2-1. Novi je to udarac za Miškovićev klub u ionako vrlo slaboj sezoni
Vidi originalni članak

Pretposljednja momčad Prve nogometne lige, drugog razreda hrvatskog nogometa, izbacila je Riječane u osmini finala Hrvatskoga nogometnog kupa! BSK je u Bijelom Brdu kraj Vukovara pobijedio šesterostrukog osvajača Rabuzinova sunca 2-1.

Nakon što je u prošlom kolu na jedvite jade prošla petoligaša Moslavinu u Kutini na penale (6-5), momčad Sersea Cosmija opet je razočarala navijače i podsjetila na blamažu iz 2012., kad ju je u šesnaestini finala nokautirao trećeligaš Nedelišće 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO: "Svi smo jedna obitelj"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pitanje je može li Cosmi nakon svega ostati trener Rijeke, pogotovo imajući na umu slabu formu u prvenstvu i tek sedmo mjesto s deset bodova zaostatka za Europom.

- Igrajte, pe*eri - vikala je Armada nakon što je Dario Pudić u 76. minuti, samo četiri minute nakon što je ušao u igru, zabio za 2-1 s 20-ak metara i veliku pobjedu momčadi Denisa Krstanovića.

Talijan Gabriel Lunetta zabio je za vodstvo Rijeke u šestoj minuti, ali samo četiri minute poslije izjednačio je australski Hrvat Marc Ante Tokich, a Rijeka je praktički nestala s terena.

Zanimljivo, niželigaši nisu izbacili prvoligaša iz Kupa osam godina, od sezone 2014/15. u kojoj je Vinogradar nokautirao Slaven Belupo (3-0), a sad su u dva dana: dvaput! Nakon što je Rudeš šokirao Istru u Zagrebu u utorak (2-1), slično se dogodilo i Rijeci. Ovo je 45. put u povijesti najmasovnijega nogometnog natjecanja u Hrvatskoj da se to dogodilo.

Prije pauze zbog Svjetskog prvenstva Rijeka ima nedjeljni okršaj na Rujevici s Dinamom, koji je predostrožnosti radi i zbog umora odgodio svoju osminu finala Kupa i prebacio ga za proljeće. Možda su i Riječani trebali posegnuti za istim receptom.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • vatreni žulj 10.11.2022.

    Cuj ti ovo mozda je i rijeka trebala odgodit utakmicu kupa kao i dinamo pa kakve su to pizdarije sa odgadjanjima utakmica to treba izbacit treba se postivat raspored i gotovo

  • 09.11.2022.

    Završila lijepa riječka priča...samo sad ih više neće imati ko spasit od druge lige,glavonja je u Međugorju

  • Pešekan1 09.11.2022.

    E moja Rijeko dobiješ Varaždina i to sa 3-0 a izbaci te neki BSK...možda sad dobijemo Dinamo a onda izgubimo od Gorice.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare