To je to što me zanima!

Rijekin 'poker' Zadru: Armada transparentom podržala Keka

Rijeka je u posljednjoj utakmici 25. kola MAXtv Prve lige svladala Zadar 4-0. Strijelci su bili Albanac Bekim Balaj, Bugarin Vencislav Hristov (dvaput) te Marin Leovac...
Vidi originalni članak

Nakon neočekivanog poraza Rijeke od Lokomotive u ponedjeljak, momčad Matjaža Keka sav je bijes iskalila na posljednjoj momčadi MAXtv Prve lige, Zadru. Riječani su pod stijenama Kantride pobijedili izabranike Igora Štimca s visokih 4-0.

Albanac Bekim Balaj otvorio je golijadu u 27. minuti lijepim udarcem s 20-ak metara. Tri minute poslije svoj trenutak slave dočekao je Vencislav Hristov, bugarski napadač koji je kao i Balaj u siječnju stigao u Kekovu momčad. Asistirao mu je Álex Fernández za drugi gol Rijeke, ujedno Hristovljev prvijenac za Rijeku.

Pravi blitz-krieg na gol Zadrana zaključio je Marin Leovac krasnim volejem s ruba šesnaesterca za 3-0 u 36. minuti. U drugom dijelu Riječani su zabili još jedanput. Nakon 11 minuta igre Hristov se drugi put upisao u strijelce, ovaj put asistirao mu je Bradarić.

Na ljestvici je Rijeka smanjila zaostatak za Dinamom na 12 bodova, a trećeplasirana Lokomotiva za njima zaostaje čak 13 bodova. Zadar je ostao na 20, dva manje od zone spasa.

"Ostavite se gospodina Keka"

Za vrijeme utakmice Armada je izvjesila transparent s porukom podrške slovenskom treneru Keku: "Pljuju po treneru našeg kluba?! Ostavite se gospodina Keka. Armada Rijeka".

Nel Pavletić/PIXSELL

- Nisam je pročitao jer je utakmica bila u tijeku, no ne može pojedinac biti važniji od kluba i igrača koji su odigrali poštenu utakmicu. Ipak, hvala im - rekao je Kek nakon utakmice, dok mu je kolega na drugoj strani Igor Štimac poručio:

- Nemoj se živcirati.

MAXtv Prva liga, 25. kolo

  • Rijeka - Zadar 4-0 (Balaj 27', Hristov 30', 56', Leovac 36')
Idi na 24sata

Komentari 37

  • NIAGARA HAJDUK 16.03.2015.

    Ovaj transparent meni samo pokazuje koliko su dvolicni navijaci rijeke.

  • hrvatska u srcu 15.03.2015.

    a zašto je delegat morao dati dopuštenje za transparent tj ovaj dio koji je zabranio

  • MarkCiotta 15.03.2015.

    Uvijek i zauvijek SAMO RIJEKA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare