To je to što me zanima!

Rijeka bez dvojice: Brezovec u Serie B, Jahović u 2. ruskoj ligi

Jedan od najvažnijih igrača Rijeke karijeru će nastaviti u drugoj talijanskoj ligi. Cijeli niz dovedenih veznih igrača značio je da netko mora otići. Taj netko je Brezovec...
Vidi originalni članak

Rijeka u veznoj liniji ima Zlomislića, Cvijanovića, Jajala, Moisesa, Čanađiju, može tamo pomoći i Jugović, a uskoro se vraćaju ozlijeđeni Maleš i Močinić. Kako prenosi Goal.com, u sredini više neće biti Josip Brezovec, koji karijeru nastavlja u talijanskoj Serie B. 

Nerijetko je bio i kapetan na početku ove sezone, pa je posudba u Speziju, još jednu momčad u vlasništvu Gabrielea Volpija, prilično iznenađenje za navijače Rijeke. 

A nakon dolaska Josipa Ivančića iz Zadra, postalo je jasno da Rijeka ima višak i u napadu. Otići će Adis Jahović, za čije usluge na Kantridu dolazi 400 tisuća eura iz blagajne ruskog drugoligaša Krilje Sovjetov. 

I Jahović i Brezovec i dalje pokušavaju stopirati svoje odlaske s Kantride. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • hattrick 30.08.2014.

    Kad se pocinje gradit San Volpi?

  • AnitaCuljak Bolaric 29.08.2014.

    samo neozbiljni klubovi ovo naprave:) zamjenskoga kapetana poslat na posudbu zasto u 1hnl nisu ga onda poslali sta nije bolje da igra onda u slabijem nasem klubu da liga bude jos bolja:) da kupe kvalitetne igrace razumio bi ali kupe ivancica u eu utakmicama decko se nece snaci jer je do dosta jaca dimenzije igre od zadra

  • compaq269 29.08.2014.

    Sta je ovo Breza mora ostati .pa to je nas Pit bull

Komentiraj...
Vidi sve komentare