To je to što me zanima!

Rijeka desetljeća: Kek na klupi, Franko u vezi, Krama 'devetka'

Prskalo - Ristovski, Župarić, Mitrović, Zuta - Kreilach, Moises - Vešović, Andrijašević, An.Sharbini - Kramarić. To je Ri-momčad desetljeća, izabrali navijači. Ostaje formalnost izbora Keka za naj-trenera
Vidi originalni članak

Rijeka je prije nekoliko mjeseci 'otvorila birališta'. Navijačima je ponuđeno da online biraju najbolju klupsku momčad desetljeća. Poziciju po poziciju, formacija 4-2-3-1. I izabrali su. Ostaje još formalnost izbora trenera.

POGLEDAJTE VIDEO: RIJEKA SLAVLJA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od 5-10 tisuća navijača s Kvarnera davalo je svoj glas, od vratara do napadača. I složili su momčad koja bi danas bila strah i trepet HNL-a.

Andrej Prskalo - Stefan Ristovski, Dario Župarić, Matej Mitrović, Leonard Zuta - Damir Kreilach, Moises - Marko Vešović, Franko Andrijašević, Anas Sharbini - Andrej Kramarić.

Svaki navijač Rijeke potpisuje da bi ti frajeri danas bili prvaci! A na klupi, npr., Vargić, Elez, Leovac, Tomečak, Maleš, Mišić, Jajalo, Bradarić, Kvržić, Gorgon, Čolak, Gavranović...

Ostao je još izbor za najboljeg trenera, ali uz svo dužno poštovanje trojici kandidata (Scoria, Gračan, Bišćan) nikakvog tu izbora zapravo nema. Matjaž Kek je, ne naj-trener desetljeća, nego najuspješniji trener u klupskoj povijesti.

Karizmatični slovenski izbornik mogao bi dobiti i 100% glasova! A navijačima, u ovo doba bez nogometa, ostaje guštanje u pogledu na tablicu i sanjarenje: što bi danas Moises, Vešović, Anas i Kramarić radili po HNL-u... Čuda!

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Rafa 666 30.04.2020.

    Hahaha,da Zuta. Kad je igrao, igrac kojeg su najvise pljuvali. Ri fiume jel istina?

  • juniorx1 30.04.2020.

    Leovac umjesto Zute,Samardzic ili Leskovic umjesto Zuparica...al najveca bruka mi je da Bradaric nije u postavi,svaka cast Kreilachu ali birali su ga samo na osnovu toga sto je domaci decko i to sto je Bradaric otisao u Hajduk..

Komentiraj...
Vidi sve komentare