To je to što me zanima!

Rijeka dovodi desnog beka iz Rapida, dolazi bez odštete...

Ajmo pobijediti Osijeka, ajmo sve zakomplicirati. I borbu za drugo mjesto i borbu za naslov. Dok teorija dozvoljava da možemo obraniti titulu, ja ne skidam oko s tog cilja, kaže Rijekin kapetan Bradarić
Vidi originalni članak

Od naredne sezone za Rijeku će igrati 24-godišnji Austrijanac Mario Pavelic. Hrvatsko je podrijetlo 100% očigledno, dečko će konkurirati Raspopoviću na poziciji desnog braniča, a Bijeli ga dovode iz bečkog Rapida.

Kombinacija Pavelic u Rijeci živi već neko vrijeme, a stvarnost će postati kada Pavelic postane slobodan igrač, dakle - dođe bez odštete, te kada prođe liječničke kontrole.

U dnevnom ritmu, Matjaž Kek se bavi treniranjem i - motiviranjem.

"Nije ga dugo bilo, ne znam baš da l' će igrati u subotu" govori šef, ali: kapetan se vraća.

Filip Bradarić opet će s vrpcom oko lijeve ruke povesti Bijele na Rujevicu.

Napokon na Rujevicu.

- To isto dugo čekamo, da igramo kući. Više ni ne znam kad smo se zadnji put našli s vama, a da je bilo prije domaće utakmice. Dakle: napokon doma, odličan protivnik kao Osijek, lijepo vrijeme, dvije kvalitetne momčadi koje igraju na pobjedu, sjajna publika... Sve sugerira da će u subotu događati pravi nogometni gušti. Pozivamo sve naše navijače da dođu na Rujevicu. Hvala im za fenomenalno navijanje u Puli, nova epizoda je u subotu. Hoću da dođu i vide silan motivacijski žar naših igrača - priča Kek.

Filip Bradarić je stoički odslušao šefovo "Vidjet ćemo hoće li Filip početi protiv Osijeka".

- Nisam igrao od drugog poluvremena Kupa u Maksimiru, normalno da jedva čekam na travnjak. Svo sam ovo vrijeme bio uz suigrače, naravno. A što se subotnjeg derbija tiče, nema puno pametovanja: Osijeku respekt, nama tri boda, navijačima poziv da nas bodre pa sa nama proslave pobjedu - rekao je Bradarić pa na spomen da od šest utakmica do kraja sezona Rijeka ima tri derbija (Osijek, Dinamo u gostima i u zadnjem kolu Hajduk kod kuće) odgovorio ovako:

- Idemo jednu po jednu, ali... Ajmo pobijediti Osijeka, ajmo sve zakomplicirati. I borbu za drugo mjesto i borbu za naslov. Dok teorija dozvoljava da možemo obraniti titulu, ja ne skidam oko s tog cilja. Osijek nas je triput dobio ove sezone, a moramo i "potvrditi" prekjučerašnju pobjedu u Puli. Motiv je na maksimumu - rekao je Bradarić.

Rijeka će i u subotu igrati bez ozlijeđenih Pavičića, Leovca i Prskala.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jure28 20.04.2018.

    Paveliću dobro došao! Već sad te volimo.. FF

  • Stjepan Radić 19.04.2018.

    Pavelić u Rijeci? Obersnel i SDP na aparatima!!

  • Nk_Eszek 19.04.2018.

    Rijeka će pasti na rujevici. Još imamo šanse za drugo mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare