To je to što me zanima!

Rijeka i dalje ne zna za poraz: Črnic i Gorgon za nova tri boda

Rijeka je slavila na gostovanju protiv Istre 2-0. Riječani su još uvijek bez poraza u prvenstvu, a uz najbolji napad imaju i najbolju obranu u ligi.
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 11. kola Prve HNL Rijeka je kao gost u Puli svladala Istru 1961 s 2-0 (2-0). Strijelci za Riječane bili su Matic Črnic (8') i Alexander Gorgon (22'). Črnicu je ovo bio prvi nastup za Rijeku u početnom sastavu i prvi prvenstveni gol. Matjaž Kek je pogodio, Črnic je zabio u prvih deset minuta.

Pred 3.500 gledatelja na stadionu "Aldo Drosina" sudio je Bruno Marić iz Daruvara. 

Vodeća Rijeka sada ima 29 bodova, šest više uz utakmicu više od drugog Osijeka, a sedam više uz također utakmicu više od trećeg Dinama, dok je Istra 1961 peta sa 10 bodova, koliko ima i šesti Slaven Belupo. Riječani su još uvijek bez poraza u prvenstvu, a uz najbolji napad imaju i najbolju obranu u ligi.

Sastavi: 

Istra: Iveša, Žižić, MItrevski, Bertoša, Miloš, Stepčić, Paracki, Mario Lucio, Collins, Roce i Solomon

Rijeka: Prskalo, Ristovski, Zuta, Črnic, Mitrović, Elez, Gorgon, Andrijašević, Mišić, Bradarić, Vešović

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 24

  • Hrco14 30.09.2016.

    E sto se tice Hnl-a(lige,prvenstva)Zasad najzanimljivije prvenstvo u zadnjih 7 godina. Volio bi da Osijek bude među prvih cetiri. Ajmo zelim sto vise odgovora na ovaj komentar svi napisite svoje predviđanje za kraj prvenstva ono "ko je prvi ko drugi....itd. Lijep pozdrav svimaaa

  • volimpršut 30.09.2016.

    Tako to radi Rijekaaa!!!! Ajmo Rijeko samo tako nastavi gaziti sve pred sobom! Dosta su nas pljuvali i ponižavali prije par godina!Sada ne praštamo nikom!

  • volimpršut 30.09.2016.

    Tako to radi Rijekaaa!!!! Ajmo Rijeko samo tako nastavi gaziti sve pred sobom! Dosta su nas pljuvali i ponižavali prije par godina!Sada ne praštamo nikom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare