To je to što me zanima!

Rijeka je nakon penala izbacila Osijek i ušla u polufinale Kupa

Rijeka je boljim izvođenjem penala slavila u Gradskom vrtu i izbacila Osijek iz Kupa. Osijek je u regularnom dijelu dobio 1-0 i poništio prednost Rijeke iz prve utakmice...
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke plasirali su se u polufinale Kupa nakon što su u uzvratnoj utakmici u Gradskom vrtu izbacili Osijek boljim izvođenjem penala. 

Rijeka će u polufinalu igrati protiv Istre.

Rijeka je u Osijek stigla s 1-0 prednošću iz prve utakmice četvrtfinala Kupa. Gosti su bili dosta bolji u prvih 45 minuta, ali Kramarić, Jugović, Moises i Sharbini propustili su zabiti. Odličan je na golu Osijeka bio Mikulić.

U drugom dijelu Osijek je počeo bolje i nakon 10 minuta igre Marko Dugandžić zabio je za 1-0. Osječani su poništili prednost Rijeke, pritisnuli su goste, no do kraja regularnog dijela utakmice nije bilo golova. Andrej Kramarić je tri minute prije kraja mogao sve riješiti, ali nije dobro reagirao.

Nogometaši Rijeke bili su precizniji u izvođenju penala te su se plasirali u polufinale Kupa.

Četvrtfinale Kupa, uzvratna utakmica:

  • Osijek - Rijeka 1-0 (2-4, penali)
Idi na 24sata

Komentari 24

  • DenisB_1 13.03.2014.

    Treba biti realan, ja ne navijam za nikog ali što bi Osijek i radio u Europi s postojećim igračima, a nemaju para za nove.

  • lolito 12.03.2014.

    jedva

  • Inzaghi 12.03.2014.

    Na početku prvenstva jedan moj prijatelj mi je rekao ovo;Dinamu prvenstvo,Rijeci kup,Hajduku drugo mjesto u prvenstvu...konačan raspored izlaska u Europu(Uefa kupovi)...mislim da je samo u HNL-u tako lako prognozirati i nigdje više....i ne treba biti Nostradamus za ovo proreći

Komentiraj...
Vidi sve komentare