To je to što me zanima!

Rijeka je novim porazom završila svoj europski put

Nakon Slavena, od kvalifikacija su se oprostili i nogometaši Rijeke, koji su u Harkivu izgubili i uzvratnu utakmicu 3. pretkola od Metalista 2-0
Vidi originalni članak

Bez braće Sharbini u sastavu, Riječani su se teško mogli nadati prolasku budući da su i na svojoj Kantridi izgubili s 2-1. Strijelci za pobjedu domaćeg sastava bili su Gueye u 12. i Olijnik u 60. minuti.
Dodajmo da su se od Europa lige oprostili i švicarski Young Boysi, koje vodi hrvatski trener Vladimir Petković. Njegov je sastav u prvoj utakmici iznenađujuće slavio u gostima kod španjolskog Athletic Bilbaa s 1-0, ali su Baski u uzvratu pobijedili s 2-1, te su zbog većeg broja golova u gostima prošli dalje. Pogotke za Athletic postigli su Llorente u 26. i Muniain u 72. minuti, a domaćine baš i nije utješio gol Frimponga u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • redondo 07.08.2009.

    Ranjeni Vepar imaš super komentar e baš mi drago da je i taj tvoj dinamo ispao i da ne uđe u eu ligu to iskreno želim radi takvih što si ti samo dinamo hvališ a ostali niko ne valja pa kako da nam bude svima bolja kad ima ljudi kao ti luzeru jedan

  • Sakitus 06.08.2009.

    STA JE TU CUDNO?

  • Robi_94 06.08.2009.

    Baš maloprije prikazali izvještaj sa utakmice i možemo biti zadovoljni što smo ovako prošli. Da je na Kantridi ona greda od Ahmada bila gol i da se Anas nije ozljedio to bi već bilo drugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare