To je to što me zanima!

Rijeka: Kamenovali automobile Torcide pred tunelom i pobjegli

Iako je kolona automobila s navijačima Torcide po povratku iz Pule u Split bila pod policijskom pratnjom, nepoznati počinitelji zasuli su je kamenjem i pobjegli
Vidi originalni članak

Policijska uprava primorsko-goranska šutjela je o incidentu koji se u subotu navečer dogodio pred tunelom Škurinje na riječkoj zaobilaznici u kojem su automobili s navijačima Hajduka kamenovani. No u nedjelju je informacija ipak dospjela u javnost.

Po povratku iz Pule, gdje je Hajduk igrao utakmicu Prve lige protiv Istre 1961, Hajdukove su navijače nepoznati počinitelji zasuli kamenjem i manjim stijenama te se odmah razbježali iako je kolona bila pod policijskom pratnjom, doznaje T-portal.

Nakon kraćeg zaustavljanja u tunelu Škurinje kolona je nastavila put prema Splitu, a prava je sreća što zbog razbijenih stakala na automobilima nije došlo do prometne nesreće. Policija dan poslije javlja kako radi "na utvrđivanju činjeničnog stanja".

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Campetto 24.10.2016.

    Ja navijam za Rijeku ali ovu stoku neodgojenu treba naci i izbatinati dobro! Ovo ne vodi nicemu. Kad ce policija i pravosudje jednom reci dosta i najvisim mogucim kaznama poceti kaznjavati sve incidente vezane za nogomet? Cekaju da netko pogine????

  • Supermarine Spitfire 24.10.2016.

    To je ona riječka ljevičarska kultura, tolerancija, liberalizam i još par "miroljubivih" riječi.

  • RobertC 24.10.2016.

    Bitno da su dali petama vjetra

Komentiraj...
Vidi sve komentare