To je to što me zanima!

Rijeka: Kvalitetniji smo od obje ekipe i mislim da smo favoriti

Mislim da smo kvalitetniji od obje momčadi i nije nam uopće važan rezultat ishoda utakmica prve kvalifikacijske runde. Mislim da smo favoriti, rekao je Srećko Juričić
Vidi originalni članak

Ždrijeb u Nyonu bio je blagonaklon za Rijeku, igrat će protiv boljeg iz susreta velškog Prestatyn Towna i latvijskog Liepajas Metalurgsa. Na Kantridi su vrlo zadovoljni i očekuju prolaz u 3. pretkolo Europske lige.

- Koliko znamo o protivnicima, mislim da smo kvalitetniji od obje momčadi i nije nam važan rezultat ishoda utakmica prve kvalifikacijske runde. Mislim da smo favoriti - rekao je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke.

Prve utakmice 2. pretkola igraju se 18. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Furioso244 25.06.2013.

    Čuj, ako ne prođete ove ekipe koje ste dobili u ždrijebu (odnosno pobjednika u njihovom međusobnom dvoboju) onda se pokrijte ušima magarca i nemojte više ni igrati Europu..

  • Kamikaza747 24.06.2013.

    Očekujem od Rijeke puno jer imaju odličnu momčad

  • armada1987_1 24.06.2013.

    ajde glupane suti, ti mi ides na utakmice, vjerojatno sam i stariji od tebe, ali da zbog nicka osudi me, reci da imam 12 godina i da nikad nisam bio na utakmici, a moj komentar je takav samo zato sto cijele sezone protiv timova iz 1.hnl se pricalo mi smo kvalitatniji pa se gubilo od cibalije 4:1 pssssst!

Komentiraj...
Vidi sve komentare