To je to što me zanima!

Rijeka na Korzu dočekala skoru putnicu za Sejšele

Snježana Pejčić se vratila kući nakon izuzetno uspješnog nastupa na Olimpijskim igrama. U Pekingu je postala prva Hrvatica s medaljom
Vidi originalni članak

Svirali su bendovi En face i Kolaž, a Snježana se smješkala.
- Nisam navikla na ovakvu pozornost, sve je ovo malo previše i sad sam dosta zbunjena - rekla je Snježana Pejčić u srijedu navečer, nakon što je sletjela avionom iz Pekinga. Dan kasnije nova doza toga čega joj je previše, njeni Riječani su lijepo popunili središnji dio Korza kako bi pozdravili brončanu streljačicu. Dojmovi sa samog natjecanja kojim je ušla u povijest - postala je prva djevojka koja je osvojila olimpijsku medalju za Hrvatsku - davno su se slegli. Njena bronca razveselila nas je već prvog olimpijskog jutra. Nekoliko sati nakon svečanog otvorenja pogađala je savršeno, a sada su na svečanom dočeku 'pogađali' drugi.
Prije svih gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, koji je najavio da će predložiti gradskom poglavarstvu nagradu za Snježanu.
- Na sljedećoj sjednici gradskog poglavarstva predložit ću da se Snježanu Pejčić nagradi s 80.000 kuna. Uz to, još jednom ću obećati da će Rijeka uskoro dobiti svoju dvoranu za streljaštvo - rekao je Obersnel i razveselio Snježanu.
No to nisu i sve nagrade za brončanu olimpijsku. Tvrtka Croatia osiguranje nagradit će je s 10.000 kuna, a čelnici Riječkog sportskog saveza obećali su da će joj platiti - put na Sejšele. Nije loše za jednu trgovkinju i donedavno anonimnu sportašicu...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mayhem26 22.08.2008.

    Svaka čast,no po meni to nije sport.Veči su mi lovci sportasi od streljastva,no dobro.....svaka čast:-)

  • miki4321 22.08.2008.

    Ima dobre sise. Svaka čast.

  • miki4321 22.08.2008.

    Bravo Snježana. Ti si ponos i dika Hrvatskog naroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare