To je to što me zanima!

Rijeka potpisala s tri dragulja, profesionalni ugovori juniorima koji se bore za naslov prvaka

Panić je već bio u Juventusu, Tešovića su htjeli Crvena zvezda i Partizan, Bodetić je kapetan Gajzlerove juniorske momčadi koja se bori za naslov. Stižu novi Frigani, Hodže, Smolčići...
Vidi originalni članak

Noel Bodetić (19), Borna Panić (18), Strahinja Tešović (18). Ako slučajno još niste čuli za ova imena... Velika je vjerojatnost da ćete ih u skoroj budućnosti jako dobro upoznati u seniorskom bijelom dresu.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bodetić, Panić i Tešović trojica su tinejdžera koji su popisali profesionalne ugovore s HNK Rijeka. U prvoj momčadi Frigan, Hodža, Liber, Galešić, Smolčić, Dujmović... Rijeka investira u svoje mlade igrače, vjeruje vlastitoj djeci koja su potencijal dokazala radom i rezultatima u klupskoj Akademiji.

Bodetić je u Rijeku stigao 2018. godine i ustalio se na lijevom boku u svim uzrastima. Radi se o motoričnom igraču, ljevaku sjajnog udarca i ubačaja. Bodetić plijeni i nastupima i pristupom, u odličnoj juniorskoj ekipi koja se ove sezone s Dinamom i Hajdukom bori za naslov Noel nosi kapetansku traku član je mlađih uzrasta hrvatskih reprezentacija.

O kvaliteti Borne Panića dovoljno govori činjenica da je 2019. godine otišao u - Juventus. Kao ulazni junior standardno igra i motor je ekipe koja se ove sezone bori za titulu. Krasi ga ogroman kapacitet trke, istinski sjajna tehnika. Igrač je koji radi razliku u sredini terena s velikim potencijalom da u budućnosti postane stožerni igrač prve momčadi. Poput Bodetića i Panić je član mlađih uzrasnih reprezentacija Hrvatske.

Novopridošlo ime u riječkim redovima je Strahinja Tešović, zadnji vezni U-19 reprezentativac Crne Gore. Tešović je doveden kao veliki potencijal, igrač velikog kapaciteta na uvijek potrebnoj poziciji, a o njegovoj kvaliteti dovoljno govori da su ga u svoje redove htjeli dovesti Partizan i Crvena zvezda.

Noel Bodetić, Borna Panić i Strahinja Tešović. Samo neka od imena u nizu niza talenata koji u posljednje vrijeme plijene pažnju u Školi nogometa Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka u kojoj svaki dan vrijedno treniraju veliki broj mladih nogometaša.

Riječki juniori ove sezone igraju odlično, bore se za naslov prvaka i dana za danom sve su bliže ostvarenju sna da jednog dana zaigraju - u prvoj momčadi Rijeke.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Vladovladić_2 25.02.2023.

    Jesu li ovi talenti igrali u četvrtak na Poljudu?

  • 24.02.2023.

    Mogu se oni borit koliko oće ali bili tići idu po treću titulu zaredom

  • dtoma910000@gmail.com 24.02.2023.

    Forza Fiume !

Komentiraj...
Vidi sve komentare