Obavijesti

Sport

Komentari 4

Rijeka potpisala s tri dragulja, profesionalni ugovori juniorima koji se bore za naslov prvaka

Rijeka potpisala s tri dragulja, profesionalni ugovori juniorima koji se bore za naslov prvaka
5

Panić je već bio u Juventusu, Tešovića su htjeli Crvena zvezda i Partizan, Bodetić je kapetan Gajzlerove juniorske momčadi koja se bori za naslov. Stižu novi Frigani, Hodže, Smolčići...

VIDEO

Noel Bodetić (19), Borna Panić (18), Strahinja Tešović (18). Ako slučajno još niste čuli za ova imena... Velika je vjerojatnost da ćete ih u skoroj budućnosti jako dobro upoznati u seniorskom bijelom dresu.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Pokretanje videa...

Rijeka bijelih snova 01:15

Bodetić, Panić i Tešović trojica su tinejdžera koji su popisali profesionalne ugovore s HNK Rijeka. U prvoj momčadi Frigan, Hodža, Liber, Galešić, Smolčić, Dujmović... Rijeka investira u svoje mlade igrače, vjeruje vlastitoj djeci koja su potencijal dokazala radom i rezultatima u klupskoj Akademiji.

Bodetić je u Rijeku stigao 2018. godine i ustalio se na lijevom boku u svim uzrastima. Radi se o motoričnom igraču, ljevaku sjajnog udarca i ubačaja. Bodetić plijeni i nastupima i pristupom, u odličnoj juniorskoj ekipi koja se ove sezone s Dinamom i Hajdukom bori za naslov Noel nosi kapetansku traku član je mlađih uzrasta hrvatskih reprezentacija.

O kvaliteti Borne Panića dovoljno govori činjenica da je 2019. godine otišao u - Juventus. Kao ulazni junior standardno igra i motor je ekipe koja se ove sezone bori za titulu. Krasi ga ogroman kapacitet trke, istinski sjajna tehnika. Igrač je koji radi razliku u sredini terena s velikim potencijalom da u budućnosti postane stožerni igrač prve momčadi. Poput Bodetića i Panić je član mlađih uzrasnih reprezentacija Hrvatske.

Novopridošlo ime u riječkim redovima je Strahinja Tešović, zadnji vezni U-19 reprezentativac Crne Gore. Tešović je doveden kao veliki potencijal, igrač velikog kapaciteta na uvijek potrebnoj poziciji, a o njegovoj kvaliteti dovoljno govori da su ga u svoje redove htjeli dovesti Partizan i Crvena zvezda.

Noel Bodetić, Borna Panić i Strahinja Tešović. Samo neka od imena u nizu niza talenata koji u posljednje vrijeme plijene pažnju u Školi nogometa Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka u kojoj svaki dan vrijedno treniraju veliki broj mladih nogometaša.

Riječki juniori ove sezone igraju odlično, bore se za naslov prvaka i dana za danom sve su bliže ostvarenju sna da jednog dana zaigraju - u prvoj momčadi Rijeke.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Parižani gađali stative i prečke, a Borussia zabila i tako prošla u svoje treće finale Lige prvaka!
PSG - BORUSSIA 0-1

Parižani gađali stative i prečke, a Borussia zabila i tako prošla u svoje treće finale Lige prvaka!

Parižani su u prvom poluvremenu 'pleli mrežu', ali nisu uspjeli zabiti gol te ih je za to stigla kazna u nastavku. Probudili su se domaći nogometaši i napadali, ali sve su lopte završile na okviru, a ne u mreži