To je to što me zanima!

Rijeka predstavlja fantastična pojačanja i sjajne nove dresove

Subota, 20 sati, Rujevica: Rijeka - Koper, generalka za novu sezonu. Ulaz besplatan, a 'bijeli' predstavljaju Halilovića, Mitrovića, Vrančića, Pavlovića, Alvareza i dva nova dresa s motivom klupske maskote, morskog psa
Vidi originalni članak

Rijeka na riječki pogon kreće i u svom domu, na svojoj Rujevici! U subotu od 20 sati (ulaz na tribine je: besplatan) Rijeku će na riječki stadion kao šef struke na travnjak prvi put izvesti Dragan Tadić. Igra se generalka sa slovenskim prvoligašem Koprom, zadnja provjera prije početka nove sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idealna prilika da se Rujevicom zaori skandiranje i Tadiji (da odmah osjeti kako navijači stoje iza njega) i predsjedniku Miškoviću na potezima u prijelaznom roku jer... Novom je stručnom stožeru na raspolaganje stavio momčad u kojoj ima i baš - spektakularno sjajnih pojačanja!

Pa će se tako, uz trenere Tadića, Fausta Budicina i ljubimca tribina Radomira Đalovića, u subotu kvarnerskom nogometnom puku predstaviti i:

Alen Halilović, Matej Mitrović, Mario Vrančić, Mateo Pavlović i Pablo Alvarez.

Naravno, neće svi igrati cijelu utakmicu jer najzvučnija nova imena Halilović i Mitrović momčadi su se priključili tek nedavno i još nemaju 90 minuta u nogama, ali navijači će moći zapljeskati svakome od njih i... Naravno:

novom kapetanu Vučkiću, fajteru Krešiću koji po isteku posudbe nije htio nigdje nego jedino ostati u Rijeci te mladim lavovima: Hodži, Friganu i Liberu.

Novi dresovi, novi igrači, ulaz besplatan

Prvi će se put zaigrati i u sjajnim novim dresovima. Nova domaća i gostujuća garnitura. Prva, naravno, bijela, a druga plava. Obje sa zlatnim dodacima i motivom klupske maskote: kako kažu na Kvarneru - 'pešekana', morskog psa.

Dresovi koje je dizajnirao svjetski poznati riječki modni kreator Juraj Zigman. Dresovi toliko lijepi da im je lako predvidjeti da će letjeti s polica, a moći će se kupiti odmah u fan shopu na stadionu uoči utakmice. Cijena: 500 kuna, a svi prošlosezonski članovi imaju 20 posto popusta uz predočenje članske iskaznice.

PAVLOVIĆ POTPISAO Tadić i njegova Rijeka na riječki pogon zaslužuju: punu podršku

Ulazi na stadion otvaraju se od 19 sati. Pješčani parking otvoren je do popunjenja kapaciteta, a Livestreama utakmice neće biti. Za generalku s Koprom otvorena je samo 'glavna', zapadna tribina (2.787 mjesta).

Šibenik pa Djurgardens... Start!

Nakon generalke slijedi dan odmora pa - tjedan priprema za gostovanje kod Šibenika jer u subotu 16. srpnja počinje: nova HNL sezona.

Rijeka u prvom kolu od 21:00 gostuje na Šubićevcu, a pet dana kasnije (četvrtak 21.07. od 19 sati) kreće i europska sezona - u prvoj utakmici 2. pretkola Konferencijske lige na Rujevicu stiže švedski Djurgardens!

Dakle: Rujevica, subota, 20 sati, sjajni novi dresovi i u njima sjajna pojačanja: Alen Halilović i Matej Mitrović. Uz navijačku grmljavinu kreće Tadićeva... Rijeka na riječki pogon. Koja zaslužuje: 100%-nu podršku tribina!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • The River 09.07.2022.

    Ajmo Rijekooooo,volimo te

  • pegla4 09.07.2022.

    Zigman 🤔 Ajd da vidimo 🤷‍♂️

  • Ivan VK 09.07.2022.

    Ulaz besplatan šansa da se po prvi puta napuni Rujevica 🤣🤣🤣 pada rekord....

Komentiraj...
Vidi sve komentare