To je to što me zanima!

Rijeka slomila Slaven: Čolak je zabio identičan gol kao Dinamu

Nogometaši Rijeke pobijedili su Slaven Belupo s minimalnih 1-0 te tako s nova tri boda preuzeli treću poziciju HNL-a ispred Osijeka. Jedini gol zabio je Antonio Čolak u prvom poluvremenu
Vidi originalni članak

U dvoboju 21. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke svladali Slaven Belupo s 1-0 (1-0) i popeli se na treće mjesto ljestvice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo četiri dana nakon što su u četvrtfinalu Kupa na Rujevici izbacili Dinamo, Riječani su su u prvenstvu došli do minimalne pobjede nad koprivničkim sastavom i vratili se na treću poziciju poretka.

Riječani su poveli gotovo istovjetnim golom protiv Dinama u Kupu prije četiri dana - u 33. minuti Štefulj je ubacio s lijeve strane, a Antonio-Mirko Čolak je na suprotnoj stativi pogodio mrežu.

U 52. minuti igrač Rijeke Raspopović je promašio čistu šansu, s tri metra je pucao pored gola, a u 71. minuti branič gostiju Božo Mikulić ruši Acostya i zarađuje isključenje. Do kraja je Raspopović promašio još jednu izglednu priliku.

Rijeka je s 37 bodova preskočila Osijek (35), dok je Slaven Belupo ostao sedmi s 17 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pacovikozec 09.02.2020.

    Bilo kako bilo rijeka zavrsava druga i uzima kup, dinamo osvaja prvo mjesto te ce ta dva kluba kao nasi najbolji i najozbiljniji predstavnici pokusat dogurat sto dalje u kvalifikacijama za najjace klupsko europsko nogometno natjecanje. Sve ostalo su price za malu djecu.

  • 09.02.2020.

    Točno se sudi protiv Osijeka.Rijeka mora pobijedit a Osijeku podmeću klipove.

  • nostradamus 09.02.2020.

    Zasto je ovo crveni karton, pa nije bio zadnji u liniji? Da su Hajduku iskljucili igraca tako danima bi se pricalo o ovoj odluci

Komentiraj...
Vidi sve komentare