To je to što me zanima!

Rijeka remizirala sa Slavenom: Jugović promašio za pobjedu

Rijeka je remizirala sa Slavenom na Rujevici 1-1 i nije se uspjela izjednačiti s Dinamom na prvom mjestu. Jugović je imao priliku za pobjedu, ali je promašio gol
Vidi originalni članak

Rijeka Matjaža Keka trebala je pobijediti na svojem stadionu protiv Slavena Belupa Željka Kopića da bi ostala na vrhu s Dinamom. Rijeka je bila veliki favorit no Slaven ih je iznenadio i odnio bod s Rujevice. Utakmica je završila 1-1 golovima Tomasova i Arapa. 

Rijeka je krenula snažno, svojom klasičnom igrom. Pritiskala je i odigravala akcije, a nagrada je stigla u 25. minuti kada je Tomasov zabio za 1-0. Rijeka je imala neke prilike do kraja prvog poluvremena, ali nije uspjela zabiti i povećati prednost stoga se na odmor otišlo s minimalnom prednošću.

Niti u nastavku Rijeka nije uspjela zabiti za 2-0 iako je pritiskala pa je kazna stigla u 71. minuti kada je Arap, nakon niza odbijenih lopti unutar Rijekina šesnaesterca i očajnih reakcija zadnje linije Riječana, zabio za poravnanje i konačnih 1-1.

Spomenimo da je Jugović imao stopostotnu šansu u samom finišu utakmice, ali je uspio promašiti s devet metara. Jugović je trebao samo pospremiti loptu u mrežu, ali je promašio cijeli gol. 

Rijeka je ovim remijem ostala na drugom mjestu s dva boda manje od vodećeg Dinama, koji je pobijedio Osijek u Gradskom vrtu, i četiri od trećeplasiranog Hajduka. 

Idi na 24sata

Komentari 182

  • Misika 14.12.2015.

    Izadjite na balkone...pozdravite sampione...Rijeka..Rijeka..jer na kraju se mrtvi broje!!!!

  • Mercedes s klasa 14.12.2015.

    Nema Rijeka šta gubit titulu jer ju i nema, titulu može izgubit samo Dinamo, ali to ćete još malo pričekati.

  • bare000 14.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare