To je to što me zanima!

Rijeka se mučila u Ludbregu: Benko zabio dva za preokret

Riječani su ozbiljno shvatili Keka, ali su se svejedno poprilično namučili u Ludbregu. Plasirali su se u četvrtfinale Kupa nakon 3-1 pobjede nad trećeligašem Podravinom
Vidi originalni članak

Iako Rijeka igra na tri kolosijeka, Europsku ligu, HNL i Kup, upravo je ovaj posljednji trener Matjaž Kek istaknuo kao najvažniji jer se preko njega najlakše dolazi do Europe

Igrači su ga ozbiljno shvatili, ali su se svejedno poprilično namučili u "centru svijeta", u Ludbregu. Plasirali se u četvrtfinale Kupa nakon 3-1 pobjede nad trećeligašem Podravinom.

Kek je ispremiješao sastav pa je tako priliku dao Ajayiju, Jugoviću, Krstanoviću. Od 1. minute Rijeka je krenula ozbiljno, ali su se napromašivali. Prednjačio je neprecizni Krstanović. 

Nakon sat vremena igre stigla ih je kazna, domaći igrač postigao je prekrasan gol s 25 metara i raspametio oko 1000 navijača.

Alispahić je izjednačio samo sedam minuta kasnije, a ključni potez bilo je uvođenje Leona Benka. U 75. je Benko pogodio za vodstvo, a onda i dvije minute prije kraja iz penala za konačnih 3-1.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ivan1993 30.10.2013.

    igrac koji je zabil za podravinu inace se zove Denis Bochl iz lLepoglave!

  • shit_happens_ 30.10.2013.

    lako ti je kad imaš benka ;)

  • strmi007 30.10.2013.

    Benko je zvijer ove sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare