To je to što me zanima!

Rijeka slavila u Stanovima, Osijek sada predposljednji

Riječani su slavili u Zadru, Šibenik u Gradskom vrtu, a Varteks pred svojim navijačima. Zagreb i Sesvete su u Kranjčevićevoj podijelili bodove
Vidi originalni članak

Varteks je nakon poraza od Sesveta (0-4) u prošlom kolu s tri komada u mreži ispratio Cibaliju, a isto je uspjelo i Rijeci u Zadru. Šibenik je produbio krizu Osijeka, a Zagreb i Croatia Sesvete su podijelili bodove u Kranjčevićevoj.

ZEC SPREMAN ZA ZABIJANJE, OSIJEK 'NA RAŽNJU'

Navijači su dan ranije došli na trening i 'razbucali' igrače i trenera. Koliko je takav potez bio koristan, vidjelo se protiv Šibenika. Ermin Zec je obrani Osijeka radio što je htio, zabio dva gola i odveo Šibenik do pobjede. Za kraj, Ivan Rodić je 'potegnuo' s 25 metara i zabio za konačnih 3-1. Gol Josipa Kneževića na kraju je postao potpuno beznačajan. Iza Osijeka je na tablici samo Zadar.

RIJEKA U STANOVIMA NA ANASOV POGON
Šesti poraz Zadra zaredom izazvat će nove nemire na Kalelargi, trener Dalibor Zebić više nema ideju što učiniti. Matija Matko je svojim prvijencem u dresu Rijeke završnici prvog dijela načeo Zadrane, a posao je završio Anas Sharbini. Za prvi njegov gol dodao mu je brat Ahmad, za drugi strijelac Matko. Anas je 'cimnuo' Ježinu, pričekao da padne i zatresao nebranjenu mrežu. Zadar u devet kola ima jedan jedini bod...


MUMLEK I MUJANOVIĆ ZABILI 'TRICU'
Veteran Miljenko Mumlek je vukao sve konce Varteskove igre u odličnoj utakmici protiv Cibalije. Gosti su igrali solidno, stvarali šanse, ali zabijao je Varteks. Varaždinci su imali više šansi, punu dominaciju i na kraju uzeli bodove. Mujanović je započeo niz, Mumlek na Smrekarovo dodavanje povisio na 2-0, a onda i fantastično dodao Mujanoviću za konačnih 3-0.

KRSTANOVIĆ KAO CROUCH, POLOVANEC ZA BOD
Nabacivanje je stiglo s lijeve strane, 197 cm visoki Ivan Krstanović je loptu smirio na prsima i iz voleja poslao u mrežu Croatije. Gol u stilu Petera Croucha, a tako nekako Krstanović i izgleda na terenu. Sesvećani su igrali jako dobro, ali u primili gol, a nakon toga je Zagreb pogodio i stativu. No uspjeli su zabiti iz prekida, i to preko Kristijana Polovaneca. Pucao je s ruba šesnaesterca, lopta se odbila od zida i završila u golu. Svakome po bod na terenu koji je trenutno i jednima i drugima - domaći.

HNL, 9. KOLO

OSIJEK - ŠIBENIK 1-3 (Knežević 27 / Zec 18, 66-11m, Rodić 82)
ZADAR - RIJEKA 0-3 (Matko 37, An. Sharbini 66, 79)
VARTEKS - CIBALIA 3-0 (Mujanović 39, 79, Mumlek 55)
ZAGREB - CRO. SESVETE 1-1 (Krstanović 30 / Polovanec 43)
HAJDUK - INTER 3-3 (Kalinić 37-11m, 44-11m, Andrić 79 / Gulić 16, 42, Batarelo 35)
U PETAK: S. BELUPO - DINAMO 2-0

HNL, TABLICA

Dinamo 19, Hajduk 17, Slaven Belupo 16, Rijeka 14, Cibalia 14, Šibenik 13, Zagreb 13, Varteks 13, Croatia Sesvete 12, Inter 9, Osijek 9, Zadar 1.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare