To je to što me zanima!

'Sad svi znaju za nas, zovu me, čestitaju... Nismo to ni sanjali'

Veliki Milan na San Siru nam je nagrada za igre prošle sezone. Mi smo prvak Hrvatske i idemo vidjeti koliko vrijedimo u ovako velikoj utakmici, pričaju igrači Rijeke po dolasku u Milano
Vidi originalni članak

Igrati u Milanu, na San Siru... Pa prije pet godina o ovome nismo mogli ni sanjati, rekao je Damir Mišković po dolasku momčadi Rijeke u Milano.

Hrvatski prvak sutra (21.05) u drugom kolu Europske lige gostuje na San Siru kod talijanskog diva, a predsjednik ne skriva ponos.

- Zovu me prijatelji iz Italije, čestitaju... Sada svi znaju za Rijeku, a ovakve utakmice dižu nam rejting. Zasad sam zadovoljan, a ako ih još i pobijedimo, zadovoljstvo će biti potpuno - priča Mišković, a prenosi Radio Rijeka.

Na San Siru trebalo bi biti više od četiri tisuće navijača Rijeke, što će biti najposječenija europska gostujuća utakmica 'bijelih' u povijesti.

- Ma to je prekrasno, navijači su još jednom stali uz klub. Fantastični su, ovo nam je i neka vrsta zahvale za sve što smo napravili. Ponavljam, uvijek mislim na pobjedu bez obzira protiv koga igramo. Idemo na pobjedu i na San Siru - priča Mišković.

Matjaž Kek u Rijeci je ostavio ozlijeđene Gorgona i Punčeca, no vezni red nezamisliv je bez Filipa Bradarića.

- Veliki Milan na San Siru nam je nagrada za igre prošle sezone. Mi smo prvak Hrvatske i idemo vidjeti koliko vrijedimo u ovako velikoj utakmici - kaže Bradarić.

Jaka Kekova karika i ovoga puta bit će Marko Vešović koji je u dresu Torina upravo debitirao na San Siru, ali protiv Intera.

- Istrčati na takvom stadionu osjećaj je za pamćenje. Ali ne smije nas to sve fascinirati i uplašiti. Moramo odigrati na maksimumu svojih mogućnosti, koncentrirano i kompaktno jer oni sjajno koriste svaki slobodan prostor, što je osjetila i Austria. Pametno, ali hrabro i bez straha, dati sve od sebe i nadam se da će to biti dovoljno - zaključio je Vešović.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • perobao 27.09.2017.

    4.000, daj ne blamirajte se ako bude tisuca jos je dobro.

  • sitnozubi 27.09.2017.

    bit ču skroman 5:0

  • arow 27.09.2017.

    Tamo sam ali sam navijac Milana,sutra navijam za obje ekipe

Komentiraj...
Vidi sve komentare