To je to što me zanima!

Rijeka u osminu finala Kupa s 11-0: Osam golova Kramarića!

Rijeka je pregazila trećeligaša na Kantridi. Pobijedili su Zmaj iz Blata s čak 11-0! Apsolutni junak bio je Andrej Kramarić koji je dao nevjerojatnih osam golova!
Vidi originalni članak

Sada mi pokažite da griješite što sjedite na klupi, poručio je Matjaž Kek svojim nogometašima koji ove sezone igraju manje, a uoči utakmice 1/16 finala Kupa.

I pokazali su mu! Ispremiješao je sastav u odnosnu na onaj u nedjelju protiv Dinama, priliku je dobilo šest novih igrača, ali Rijeka je pregazila trećeligaša. Pobijedili su Zmaj iz Blata s čak 11-0! Apsolutni junak bio je Andrej Kramarić koji je dao osam golova!

Serija je krenula u 5. minuti, a otvorio ju je Kramarić. Do kraja poluvremena domaćini su na Kantridi zabili još tri gola, a osim Andreja pogodio je i Brezovec

U nastavku su bili još raspucaniji, a strijelac je osim toliko spominjanog Kramarića bio i Alispahić, dvaput.

Najuvjerljivija je to pobjeda Rijeke u povijesti. Dosad je rekord držala utakmica iz četvrtfinala Kupa 2005. godine kad je Rijeka svladala Vinogradar 8-0. 

Slijedi reprezentativna stanka, ali i očito slatke muke za Keka.

Štimac pozvao Vargića: Mislio sam da me Igor više neće zvati

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Misika 10.10.2013.

    Korculani, civilizirani i kulturni ljudi napravili su najbolji moguci potez i nadam se da vam je bio lijepi izlet na Kvarner, sve najbolje vasem klubu!

  • AntonTrdić 10.10.2013.

    kek je legenda i ima pravo , skuzpe igrace van , koji zele igrati u igru !

  • miris kusa 10.10.2013.

    jest da ova utakmica I nije neko mjerilo, ali nije lako danas dati nekome 11 golova , a pogotovo 8 jedan igrac, dinamo je pogrijesio..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare