To je to što me zanima!

Riješite kviz i provjerite koliko znate o našoj reprezentaciji!

U zemlji s više od četiri milijuna izbornika svi si utvaraju da sve o nogometu znaju. Prva utakmica hrvatske nogometne reprezentacije nakon 10 mjeseci bila je idealan povod da testiramo vaše znanje
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija napokon će odigrati natjecateljsku utakmicu. Gotovo 10 mjeseci nismo imali tu privilegiju, zadnju prijateljsku utakmicu odradili smo 19. studenog prošle godine protiv Gruzije u Puli (2-1).

Dalićevi izabranici od 20.45 odigrat će prvu utakmicu nove sezone Lige nacija. Dečki su već stigli u Porto, gdje ih na stadionu istoimenog kluba dočekuje Portugal predvođen Cristianom Ronaldom.

Pogledajte video: Trening uoči utakmice s Portugalom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sigurni smo da jedva čekate sjesti u svoje naslonjače, ili kafiće, naravno, uz poštivanje preporuka epidemiologa i pogledati utakmicu Vatrenih protiv aktualnog europskog prvaka. Iste one momčadi koja nas je 2016. golom u 117. minuti izbacila s Europskog prvenstva u osmini finala. 

Prošlo je od te utakmice više od četiri godine, a mi smo odlučili testirati vašu memoriju i znanje o toj utakmici, ali i o još hrpu podataka o reprezentaciji, tako što smo vam pripremili 15 pitanja. U zemlji s više od četiri milijuna izbornika svi si utvaraju da sve o nogometu znaju. Pa da vas vidimo, znalci!

Idi na 24sata

Komentari 30

  • nijetebriga 06.09.2020.

    zezate, tko je postigao drugi gol protiv Fr. na Sp- u Rusiji (4:2) naravno Mario Mandzukic ali on nije naveden, nego Luka i Vida..

  • 05.09.2020.

    Knoll ivano udaj se za mene

  • Tombo 05.09.2020.

    Pa izgleda ko onaj joker

Komentiraj...
Vidi sve komentare