To je to što me zanima!

Rino Gattuso: Smanjite mi plaću, nalazimo se u krizi

Gattuso liječi ozljedu križnog ligamenta desne noge i nestrpljivo iščekuje povratak na travnjake. Apelirao je na vodstvo da mu smanji plaću
Vidi originalni članak

Svoje pauziranje Gattuso može zahvaliti ozljedi koljena zadobivenoj još u prosincu prošle godine u utakmici 15. kola talijanske Serie A na San Siru protiv Catanije. Nakon nje je magnetska rezonanca pokazala da bi mogao pauzirati čak i do kraja sezone. U međuvremenu svjestan financijske krize koja je zahvatila cijeli svijet, a tako i njegov klub, Gattuso se odličio na potez koji bi “rossonerima” mogao barem donekle olakšati situaciju.
- Budući da je zavladala kriza osobno ne bih imao ništa protiv toga da mi se smanji plaća. Već sam i razgovarao s potpredsjednikom kluba Adrianom Gallianijem na tu temu. Ukoliko klub kaže da bi mi se plaća trebala smanjiti, spreman sam to prihvatiti - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • iceman1987 19.03.2009.

    e to se zove sportaš,upraavom smislu riječi...ne samo da ga krase igračke kvalitete i požvrtvovnost,več se vidi da uživa u nogometu i cijeni saki trenutak proveden u milanu...puno profesionalnih igrača bi se trebalo ugledati u gatuusa,sholesa,gigsa,i takvih majstora koji igraju za dušu i gledatelje...hvala Vam,svijet sporta treba više takvih..

  • man_u_francesco 19.03.2009.

    a ni robinho ne bi dao da mu se dira u plaću.

  • arsenal fc 19.03.2009.

    e to se zove igračina!neće gubavi c. ronaldo ovako smanjit plaću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare