To je to što me zanima!

Rio: Nogometaši su preplaćeni u odnosu na hrabre vojnike...

Jesmo li preplaćeni u usporedbi s ljudima koji rade u javnim službama? U usporedbi s vojnicima koji služe svojoj zemlji? Rekao bih da definitivno jesmo, kaže Ferdinand
Vidi originalni članak

Stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand u razgovoru za Goal.com rekao je da nogometaši dobivaju previše novca.

- Jesmo li preplaćeni u usporedbi s ljudima koji rade u javnim službama? U usporedbi s vojnicima koji služe svojoj zemlji? Rekao bih da definitivno jesmo - rekao je bivši engleski reprezentativac.

- Međutim, još uvijek nismo plaćeni poput sportaša iz mnogih drugih sportova. Golferi, tenisači, košarkaši, bejzbolaši - svi oni dobivaju smiješno veliki novac u usporedbi s nama - požalio se 34-godišnji nogometaš.

Najbogatiji je svjetski nogometaš, kad se uzme u obzir zarada od sponzorskih ugovora, Ferdinandov bivši suigrač David Beckham.

- Mislim da je David sjajna reklama za to kako upravljati vlastitim imidžom. Čini se da je pronašao savršeni način budući da je stalno na naslovnicama, što god napravio. Paul Scholes i Ryan Giggs su primjeri potpuno drugačijeg načina. Siguran sam da bi Giggs mogao biti u časopisima da to želi - zaključio je Ferdinand.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • iguodala9 12.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Korisnik1990 12.03.2013.

    Prijavite se na facebook ljudi i zaradite malo novaca sa strane prateci ovog covjeka. http://www.facebook.com/pages/Inside-Tipovi/580654998611646?fref=ts

  • t0lst0j 12.03.2013.

    Sad kad je pred mirovinom izjavljuje to. Mogao je to reći prije 10 godina i odrećo se pola plaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare