To je to što me zanima!

Ristovskom preminula majka, javio mu se i kapetan Uniteda: Ponosna je na tebe i gleda te

Nogometaš Dinama Stefan Ristovski se na društvenim mrežama oprostio od majke koja je preminula nakon duge i teške bolesti
Vidi originalni članak

Stefan Ristovski srce je i duša Dinamove momčadi. Igrač u kojeg se možete pouzdati na kojoj god poziciji igrao, a uz to je veliki borac i lider u plavoj svlačionici.

Otkako je došao u zimu 2021. godine, ovaj desni bek postao je jedan od stožernih igrača Dinama s kojim je rušio Tottenham za četvrtfinale Europske lige te igrao grupnu fazu Lige prvaka. Naosvajao se trofeja na Maksimiru i postao ljubimac navijača hrvatskog prvaka. Na terenu je velika podrška suigračima, a sada će njemu trebati utjeha. Ristovski proživljava najteže trenutke u svome životu.

Njegova majka preminula je nakon duge i teške bolesti. Bila je njegova najveća navijačica, oslonac i velika podrška tijekom nogometne karijere.

Makedonski nogometaš objavio je to na društvenim mrežama gdje je podijelio fotografije s majkom i bratom Milanom. Brojni su ga pokušali utješiti i uputili mu saučešće, a među njima je i kapetan Manchester Uniteda Bruno Fernandes. Portugalska zvijezda i Ristovski su dijelili svlačionicu u Sportingu iz Lisabona.

- Tvoja mama je ponosna na tebe i sada te gleda - napisao je Fernandes na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mudrac22 29.12.2023.

    Iskrena sucut Stefanu i njegovoj obitelji .

  • Travko Pljugić 29.12.2023.

    Van mater da van mater 🐷 ojnk smeca pulgelska ojnk ojnk 🖕🏻

  • EarthIsFlat11 29.12.2023.

    Odvratni ste stvarno, ok ne volis ga pa nemoj onda nista napisat, kolko neljudskosti i manjka empatije moras imat da u ovakvim trenucima di neko zaluje ostavljate ovakve komentare, isto ko i kad je livaji otac umro. Kakve veze sport i navijanje ima sa ovakvim ostvarima. Budite ljudi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare