To je to što me zanima!

Rivaldo (43) se vraća na teren: Pomaže da ne ispadnu iz lige

Legendarni Brazilac odradio je trening s drugoligaškom momčadi čiji je predsjednik, a brazilski mediji javljaju kako bi uskoro trebao odigrati i utakmicu za Mogi Mirim
Vidi originalni članak

Rivaldo se vraća na teren! Vijest je to koju donosi brazilsko izdanje goal.coma te navodi kako je legendarni brazilski nogometaš već odradio trening s momčadi Mogi Mirim, a uskoro bi mogao zaigrati i u službenoj utakmici.

Rivaldo je inače i predsjednik spomenutog brazilskog drugoligaša, a stadion na kojem Mogi Mirim igra nosi ime po Rivaldovu ocu, Estádio Romildo Vitor Gomes Ferreira.

Uz to, jedan od napadača kluba iz Sao Paula je i Rivaldov 20-godišnji sin zvučnog imena Rivaldinho. Mogi Mirim natječe se u brazilskoj drugoj ligi, Serie B, a nakon osam kola posljednja su momčad lige s tri boda i bez pobjede. Rivaldov povratak na teren sigurno bi im dao dodatni motiv da se dignu s dna, a sigurni smo da legenda i dalje ima puno toga za pokazati bez obzira na pune 43 godine.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • leolee11 24.06.2015.

    kakav kapetan takva ekipa , ja sam iz malog mjesta i onaj sigurno ne bi bio kapetan dosao bi komso i dao mu dvi tri iza usiju

  • strmi007 23.06.2015.

    Spreman za veterane

  • HERCULES_2 23.06.2015.

    Za HNL bi bio tata mata haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare