To je to što me zanima!

Rivaldo: Kladim se da bih i ja danas zabijao po 50 golova...

Da sam u najboljim godinama, kladim se da bih triput bio najbolji igrač svijeta i bez problema bih zabijao 50 golova po sezoni. Nogomet je prije bio bolji, kaže Rivaldo
Vidi originalni članak

Rivaldo je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih igrača svijeta. Brazilac je u dresu Barcelone i Milana harao europskim terenima, a isto je radio u reprezentaciji. Sjajan tehničar ubojite ljevice smatra kako je kvaliteta nogometa prije bila bolja nego što je sada.

- Nogomet je danas puno drugačiji. Da sam danas u najboljim godinama, kladim se da bih triput bio najbolji igrač svijeta i bez problema bih zabijao 50 golova po sezoni. Nogomet je prije bio kvalitetniji - kaže Rivaldo i dodaje:

- Kad vidite da Messi i Ronaldo zabijaju po 50 golova u prvenstvo, to vam govori da nogomet nije dobar. I da ste najbolji na svijetu, ne možete zabiti 50 golova. Nogomet je puno lošiji danas - kaže Rivaldo koji i s 43 godine igra u brazilskom drugoligašu. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • pjetro69 29.07.2015.

    hahhahaha mnogi to tvrde ali danas to mogu samo dvojca CR I messi

  • mac666 29.07.2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=SIxBaZdY7lo Upravu je! :D Bio je i ostao najbolji..

  • ElCapitano7 29.07.2015.

    Jedan od prvih padavičara i simulatora i to ne govorim samo za ono protiv Turske nego brdo drugih primjera. A to da bi davao 50 golova ne znam prije bi rekao da bi to mogao onaj Ronaldo kakav je bio između 1996-2003 otprilike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare