To je to što me zanima!

Rivaldo: 'Messi ostaje u Barci!'

Barcelona se nevjerojatno digla od dolaska novog predsjednika, a Messi ponovno igra fenomenalno i izgleda puno sretnije i povezanije s momčadi od dolaska Laportea, rekao je Rivaldo za Betfair
Vidi originalni članak

Brazilska legenda Rivaldo tvrdi da će Leo Messi (339 produžiti ugovor s Barcelonom, bez obzira na njegovu ustrajnost na prelazak u novi klub prošlog ljeta, piše Betfair.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argentinac je uoči ove sezone zatražio transfer koji mu klub na čelu s tadašnjim predsjednikom Bartomeuom nije dopustio, stoga je Messiju jedino preostalo pričekati kraj aktualnog ugovore koji ističe zadnjim danom lipnja. No, od tada se štošta promijenilo, uključujući i predsjednika čiju funkciju sada obnaša Joan Laporta koji je po svojem dolasku u drugi mandat u katalonskom divu naglasio da mu je prvi cilj nagovoriti argentinskog čarobnjaka na ostanak u klubu. 

NOVI PREDSJEDNIK BARCE Najavio da će zadržati Messija u Barceloni pa se smijao samom sebi. A nasmijao se i Messi...

Iako je Messi više puta naglašavao da će konačnu odluku donijeti na kraju sezone, njegovo se mišljenje možda već promijenilo budući da je dao javnu podršku Laporteu, a usto je i povratio nevjerojatnu formu koja ga je krasila u zlatnim trenucima Barcelone. 

- Barcelona se nevjerojatno digla od dolaska novog predsjednika, a Messi ponovno igra fenomenalno i izgleda puno sretnije i povezanije s momčadi od dolaska Laportea. Iz tog razloga, vjerujem da će Messi postići dogovor s novom Upravom i potpisati novi ugovor kojim bi ostao u klubu još nekoliko godina - rekla je bivša Barcina 'desetka'.

Messi nije imao dobar odnos s predsjednikom Bartomeuom od kojeg je tražio da ga pusti besplatno, ali Barca je tada rekla "može, ali za 735 milijuna eura", koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

Laporta zna kako nagovoriti argentinskog čarobnjaka na ostanak u klubu, no nije sve tako "crno na bijelo". Novoizabrani predsjednik Barce zna da ne može ponuditi Messiju 'brda i doline' budući da su zbog korona-krize itekako poljuljane klupske financije.

KAKVA RAPSODIJA Barcelona utrpala nevjerojatnih šest golova Real Sociedadu

Messi u posljednje igra u fenomenalnoj formi pa se tako Barcelona uključila u borbu za La Ligu, a da se nisu ispromašivali u Parizu možda bi ostali 'živi' i u Ligi prvaka. Koemanova momčad deset kola prije prvenstva ima tek četiri boda manje od prvog Atletico Madrida, a prvaka bi mogla odlučiti baš njihova međusobna utakmica u 35. kolu koja je na rasporedu 9. svibnja, no nešto se, naravno, pita i Real Madrid s kojim igraju 'El Classico' 10. travnja.  

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Viva Barcca 27.03.2021.

    Messi nije detee sa ove planete I ggaarraanntt o staje u Barci

  • axl44 27.03.2021.

    mislim da me boli nešto južno od trbuha 🤣

  • Z.a.c 27.03.2021.

    U anketi fali opcija “boli me briga”

Komentiraj...
Vidi sve komentare