Rivaldo: 'Messi ostaje u Barci!' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 34

Rivaldo: 'Messi ostaje u Barci!'

Rivaldo: 'Messi ostaje u Barci!'

Barcelona se nevjerojatno digla od dolaska novog predsjednika, a Messi ponovno igra fenomenalno i izgleda puno sretnije i povezanije s momčadi od dolaska Laportea, rekao je Rivaldo za Betfair

VIDEO

Brazilska legenda Rivaldo tvrdi da će Leo Messi (339 produžiti ugovor s Barcelonom, bez obzira na njegovu ustrajnost na prelazak u novi klub prošlog ljeta, piše Betfair.

Pokretanje videa...

Messi mjeri temperaturu 00:44

Argentinac je uoči ove sezone zatražio transfer koji mu klub na čelu s tadašnjim predsjednikom Bartomeuom nije dopustio, stoga je Messiju jedino preostalo pričekati kraj aktualnog ugovore koji ističe zadnjim danom lipnja. No, od tada se štošta promijenilo, uključujući i predsjednika čiju funkciju sada obnaša Joan Laporta koji je po svojem dolasku u drugi mandat u katalonskom divu naglasio da mu je prvi cilj nagovoriti argentinskog čarobnjaka na ostanak u klubu. 

Najavio da će zadržati Messija u Barceloni pa se smijao samom sebi. A nasmijao se i Messi...
Najavio da će zadržati Messija u Barceloni pa se smijao samom sebi. A nasmijao se i Messi...

Iako je Messi više puta naglašavao da će konačnu odluku donijeti na kraju sezone, njegovo se mišljenje možda već promijenilo budući da je dao javnu podršku Laporteu, a usto je i povratio nevjerojatnu formu koja ga je krasila u zlatnim trenucima Barcelone. 

La Liga Santander - Real Betis v FC Barcelona

- Barcelona se nevjerojatno digla od dolaska novog predsjednika, a Messi ponovno igra fenomenalno i izgleda puno sretnije i povezanije s momčadi od dolaska Laportea. Iz tog razloga, vjerujem da će Messi postići dogovor s novom Upravom i potpisati novi ugovor kojim bi ostao u klubu još nekoliko godina - rekla je bivša Barcina 'desetka'.

Messi nije imao dobar odnos s predsjednikom Bartomeuom od kojeg je tražio da ga pusti besplatno, ali Barca je tada rekla "može, ali za 735 milijuna eura", koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

Laporta zna kako nagovoriti argentinskog čarobnjaka na ostanak u klubu, no nije sve tako "crno na bijelo". Novoizabrani predsjednik Barce zna da ne može ponuditi Messiju 'brda i doline' budući da su zbog korona-krize itekako poljuljane klupske financije.

Barcelona utrpala nevjerojatnih šest golova Real Sociedadu
Barcelona utrpala nevjerojatnih šest golova Real Sociedadu

Messi u posljednje igra u fenomenalnoj formi pa se tako Barcelona uključila u borbu za La Ligu, a da se nisu ispromašivali u Parizu možda bi ostali 'živi' i u Ligi prvaka. Koemanova momčad deset kola prije prvenstva ima tek četiri boda manje od prvog Atletico Madrida, a prvaka bi mogla odlučiti baš njihova međusobna utakmica u 35. kolu koja je na rasporedu 9. svibnja, no nešto se, naravno, pita i Real Madrid s kojim igraju 'El Classico' 10. travnja.  

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 34

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner