To je to što me zanima!

River - Boca ludilo: Policajci pucaju na navijače, ona pozira

River Plate i Boca Juniors trebali su igrati u subotu, ali zbog velikih nereda navijača Rivera susret je prebačen za nedjelju. Huligani su razbili stakla na busu s igračima Boce i ozlijedili nekoliko nogometaša
Vidi originalni članak

Apsolutni kaos dočekao je nogometaše Boca Juniorsa koji su u subotu trebali igrati uzvratnu utakmicu protiv River Platea u finalu Copa Libertadoresa.

RIVER-BOCA (OD 21 SAT) Kamenovanje, suzavci i nasilje! Pa ovo nije nogomet, ovo je rat

Nekoliko puta se morao pomaknuti termin utakmice, ali prevladao je zdrav razum i susret je, unatoč pritiscima na organizatore, prebačen za nedjelju (danas u 21 sat). 

POGLEDAJTE VIDEO

Huligani su dočekali igrače Boce ispred stadiona, točnije, njihov autobus, i porazbijali stakla. Neki igrači Boce završili su u bolnici zbog porezotina, neki su se nagutali suzavca koji je policija bacila kako bi smirila podivljale navijače River Platea.

POGLEDAJTE GALERIJU

Igrači Boce nisu htjeli igrati, Carlos Tevez u ime njih rekao je kako ih tjeraju igrati i da im nisu dali ni da se jave obiteljima. 

U ludilu ispred stadiona, dok je policija pucala gumenim mecima na navijače, bacala suzavac i pokušavala smiriti podivljalu gomilu, jedna navijačica Rivera pozirala je ispred njih. Kao da se ništa ne događa...

Boca i River, dva najveća neprijatelja, klubovi iz istog grada čiji se navijači mrze više nego navijači bilo koja dva kluba, prvi put igraju u finalu Copa Libertadores.

Prva utakmica završila je 2-2, druga bi, ako sve bude u redu, trebala početi danas u 21 sat. Ovo 'trebala' uzmite s velikom rezervom. Odgovor je ispod teksta...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • branimir220250 09.12.2018.

    To nije navijačko ludilo, to je teška neodgovornost kako prema sebi tako i prema drugima.Šteta što ovo prati vrhunski sport.

  • mik_fiumano 25.11.2018.

    Ekonomski uništena država, gdje je inflaciha cca 30%, totalna neimaština bez socijalnog statusa, i eto. Najlakše je istresti bijes na stadionu, i dok vlada sebi ubire a ovakvim novstima i situacijama okreću medije od sebe. Klasika.

  • barcaporsiempre 25.11.2018.

    to je temperament. šteta što mi nismo takvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare