To je to što me zanima!

Šokantna proslava naslova za River: Minuta šutnje za Bocu

Igrači su nakon osvajanja Cope Libertadores odjurili u Abu Dhabi na svjetsko klupsko prvenstvo gdje su ispali u polufinalu i na kraju završili na trećem mjestu. Nakon te utakmice su slavlje opet mogli nastaviti...
Vidi originalni članak

River Plate je prije dva tjedna osvojio Copu Libertadores nakon što su u velikom finalu pobijedili Bocu Juniors, no na veliko slavlje su se ipak morali malo strpjeti zbog Svjetskog klupskog prvenstva, a onda ih je dočekala ludnica u glavnom gradu Argentine.

Igrači su nakon finala igranog u Madridu odjurili u Abu Dhabi na Svjetsko klupsko prvenstvo gdje su ispali u polufinalu i na kraju završili na trećem mjestu, a nakon te utakmice su slavlje opet mogli nastaviti, ovaj put sa svojim navijačima u svom domu.

Autobus s igračima vozao se po gradu, a onda su došli u dom Rivera, El Monumentalu, gdje se okupilo oko 60 tisuća razdraganih navijača koji su dobili najbolji mogući poklon za Božić, osvajanje Cope Libertadores i to protiv najžešćeg rivala.

Ulazili su igrači na travnjak velebnog stadiona, a navijači su ih dočekivali s gromoglasnim pljeskom i uzvicima. Sve je poteklo u sjajnom ozračju uz pirotehniku i navijanje, a onda je na scenu stupio Enzo Perez koji je s kontroverznom izjavom bacio mrlju na veliko slavlje. 

- Molio bih minutu šutnje za Bocu Juniors koja je umrla - rekao je Perez i naravno bacio sve navijače u delirij.

River se okitio naslovom Cope Libertadores po četvrti put u povijesti, a zadnji put su do tog uspjeha došli 2015. godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Lojqa 24.12.2018.

    Kada je River ispao iz lige navijaci Boce su na Bomboneri zapalili 10.000 svijeca. Nista cudno za njih. Vama sokantno, njima klasicni dan.

  • ivan811 24.12.2018.

    narod bez kulture,postovanja,obicni divljaci utakmice se odigrala u Madridu jer se navijaci neznaju kontrolirat,sramota!vazno da su svi s krunicama oko vrata I veliki vjernici

  • Obi-Wan Kenobi 24.12.2018.

    Ja više ne kužim zašto se novinari zgražaju kada pišu o rivalstvu Rivera i Boce. Oni bi se pobili bilo koji dan u bilo koje vrijeme. Pogledajte na netu kompilacije Superclassica tim ljudima je to normalno i nitko nije bio zgrožen kad je to rečeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare