Sport

Komentari 15

Šokantna proslava naslova za River: Minuta šutnje za Bocu

Šokantna proslava naslova za River: Minuta šutnje za Bocu

Igrači su nakon osvajanja Cope Libertadores odjurili u Abu Dhabi na svjetsko klupsko prvenstvo gdje su ispali u polufinalu i na kraju završili na trećem mjestu. Nakon te utakmice su slavlje opet mogli nastaviti...

River Plate je prije dva tjedna osvojio Copu Libertadores nakon što su u velikom finalu pobijedili Bocu Juniors, no na veliko slavlje su se ipak morali malo strpjeti zbog Svjetskog klupskog prvenstva, a onda ih je dočekala ludnica u glavnom gradu Argentine.

Igrači su nakon finala igranog u Madridu odjurili u Abu Dhabi na Svjetsko klupsko prvenstvo gdje su ispali u polufinalu i na kraju završili na trećem mjestu, a nakon te utakmice su slavlje opet mogli nastaviti, ovaj put sa svojim navijačima u svom domu.

Autobus s igračima vozao se po gradu, a onda su došli u dom Rivera, El Monumentalu, gdje se okupilo oko 60 tisuća razdraganih navijača koji su dobili najbolji mogući poklon za Božić, osvajanje Cope Libertadores i to protiv najžešćeg rivala.

Ulazili su igrači na travnjak velebnog stadiona, a navijači su ih dočekivali s gromoglasnim pljeskom i uzvicima. Sve je poteklo u sjajnom ozračju uz pirotehniku i navijanje, a onda je na scenu stupio Enzo Perez koji je s kontroverznom izjavom bacio mrlju na veliko slavlje. 

River Plate

- Molio bih minutu šutnje za Bocu Juniors koja je umrla - rekao je Perez i naravno bacio sve navijače u delirij.

River se okitio naslovom Cope Libertadores po četvrti put u povijesti, a zadnji put su do tog uspjeha došli 2015. godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci