To je to što me zanima!

Robben i Schweinsteiger u konkurenciji za Manchester

Arjen Robben polako se oporavlja od ozljede lista lijeve noge i mogao bi biti spreman za uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka s Unitedom
Vidi originalni članak

Nizozemski nogometaš i ponajbolji igrač Bayerna ove sezone Arjen Robben vratio se treninzima nakon ozljede lista lijeve noge prošlog tjedna. Nastavi li se oporavljati prema planovima Robben će sigurno igrati uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchestera na Old Traffordu u srijedu. Bayern je bez Nizozemca pobijedio dvije najvažnije utakmice dosadašnjeg dijela sezone. Na Allianz Areni pobijedili su United, a u gostima svladali Schalke. Konačnu odluku o nastupu donijet će trener na dan utakmice, a nakon suspenzije se vraća i Bastian Schweinsteiger.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • HRVATICA_3 04.04.2010.

    Ako Olić bude na klupi ovom Van Gaalu ću tako jeb_t mater...

  • buffon_boy 04.04.2010.

    Uff što bi volio da igra Roben i da ne igra Olić mislim da bi Van Gal-a navijači napali fizički posle i psihički tokom cijele utakmice da bi otišao u svlačionu sam!!

  • porsche 04.04.2010.

    ma sve je to ok ali Klose nece igrat sigurno jer je van forme a Gomez bi mogao samo je pitanje kolko je spreman.....a i ako postavi defenzivno Olic bi tu mogao na kontra napade nesto napravit a stim da puno daje za ekipu jer vise pretrci nek pola igraca zajedno.......!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare