To je to što me zanima!

Robben je spreman već za prvu utakmicu s Danskom

Krilo nizozemske nogometne reprezentacije Arjen Robben potpuno se oporavio od ozljede koljena i već od prve utakmice izbornik računa na njega
Vidi originalni članak

Arjen će biti spreman za našu otvarajuću utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Danske. Naravno, izbornik ga možda sačuva za sljedeće utakmice ili ga ne uvrsti u momčad zbog taktičkih razloga. No više se ne može govoriti da je Arjen Robben ozlijeđen, potvrdio je liječnik nizozemske nogometne reprezentacije Dick van Toorn.
Podsjetimo, Robben je ozlijedio tetivu lijevog koljena na prijateljskoj utakmici s Mađarskom. Nakon toga u nizozemskim se medijima pojavila bojazan da će odlično krilo finalista Lige prvaka Bayerna propustiti Svjetsko prvenstvo, no posljednje riječi fizioterapeuta sigurno su navukle osmijeh na lice navijačima, no ne i izborniku Bertu van Marwijku.
- Izbornik ima drugačije mišljenje od mene. On ga ne želi koristiti u prvim utakmicama jer u posljednje vrijeme nije trenirao. Ja, pak, mislim da on uvijek mora igrati ako je zdrav. Sada ga ništa ne boli i morao bi biti u postavi. Arjen je izuzetno hrabar i radio je sve samo da bude spreman za SP - zaključio je fizioterapeut.
Nizozemska otvara SP protiv Danske, a u skupini su još s Kamerunom i Japanom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • interUsrcu 10.06.2010.

    Nizozemska ce biti opasan protivnik,bit će gušt gledati Robbena , Sneijdera i ostalu ekipu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare