To je to što me zanima!

Robben: Može biti i najgori finale, samo da dobijemo

Sve prihvaćam samo da dođemo do cilja, rekao je Arjen Robben kojem ne bi smetalo da do naslova svj. prvaka dođu bez ijedne impresivne pobjede
Vidi originalni članak

Nizozemska reprezentacija je rezultatski sa stilom došla u finale Svjetskog prvenstva na jugu Afrike. Nogometaši popularnog "oranja" su dobili šest utakmica u isto toliko nastupa. U svakom od tih ogleda Nizozemska je do uspjeha dolazila posredstvom prvenstveno Wesleyja Sneijdera, a potom i Arjena Robbena. Isto tako, mnogi će reći da u niti jednom ogledu nisu impresionirali, ali će, kako god, igrati za svjetsku krunu u nedjelju sa Španjolskom.
- Ako mene pitate može ovo biti najgori finale na svjetskim prvenstvima, ali samo neka mi osvojimo krunu. Sve prihvaćam samo da dođemo do cilja. Kako kaže naš izbornik, mi imamo misiju, a ta misija podrazumijeva još jednu pobjedu - reći će Arjen Robben koji je dosad postigao dva pogotka na ovom Mundijalu.
Podsjetimo da se Robben neposredno prije početka prvenstva ozlijedio u prijateljskom ogledu protiv Mađarske. U pitanju je bila ozljeda tetive lijevog koljena i pod velikim upitnikom je bio njegov nastup na Mundijalu.
- To je nevjerojatno. Da mi je netko tada, dok sam se borio uopće za nastup, rekao da ću za tridesetak dana igrati finale rekao bih mu da je potpuno lud - kaže igrač Bayerna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mato_swe 09.07.2010.

    ako nizozemska bude igrala i branila se kao njemacka onda ce izgubiti 100% ...jedini recept im je onaj Mourinhov, a to je da pogledaju utakmicu Inter - Barcelona 3-1 u polufinalu lige prvaka jer spanjolska igra slicno kao barca :P

  • Xavier_ 09.07.2010.

    ma ebala vas hobotnica, ja vam velim da NAŽALOST Španjolska osvaja

  • brnjica102 09.07.2010.

    Nizozemska ima sve pobjede na ovo SP-u po meni su zaslužili dobiti dok su Španjolci gubili od švicaraca a ona utakmica protiv Čilea je bila smiješna to mora biti naplaćeno...mislim da ovoga puta hobotnica grješi možda se varam vidjet cemo bit ce gusto!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare