To je to što me zanima!

Robben: Ovo je istovremeno bila najbolja i najgora godina

Nogometnu 2010. nizozemski nogometaš Arjen Robben podijelio u dva dijela. Fantastičan je bio onaj prvi, dok je drugoga opisao najgorim mjesecima karijere
Vidi originalni članak

Robben u ovoj sezoni nije odigrao niti minute za Bayern budući da se sa Svjetskoga prvenstva vratio s ozljedom. U pitanju je bilo puknuće mišića (zadnja loža) koje ga je spriječilo da predvodi momčad njemačkih prvaka u obranu naslova.

- S Bayernom sam osvojio naslov u Bundesligi, DFB-Pokal i igrao finale Lige prvaka. U nizozemskoj reprezentaciji igrao sam finale Svjetskoga prvenstva. Riječ je o mojoj najboljoj sezoni dosad - tvrdi 26-godišnji krilni napadač čije su misli o nastavku 2010. u potpunosti drugačije:

- To što je uslijedilo nazvao bih možda i najtežom fazom svoje karijere. Tijelo želi trenirati i igrati, a ne smiješ. Osim toga i znaš da je pred tobom još dugo razdoblje u kojem nećeš smjeti. Cilj u rehabilitaciji mi je naporan rad kojim bih vratio snagu. To je ono što mi je non-stop pred očima.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • UNITEDRULEZZZZ 27.12.2010.

    tako ti je s ovim lijevim klubovima jednu sezonu su u finalu lige prvaka a drugu ih nigdje nema!!!

  • uzvišeni2 27.12.2010.

    odličan igrač ali stalno ga muče ozljede

  • Mario Gomez 27.12.2010.

    samo nek se on do proljeća oporavi i bit će Bayern opet konkurentan... Ribery i Robben će pripremat sve, ja ću zabijat :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare