To je to što me zanima!

Robben: 'Suci me kažnjavaju zbog simuliranja na mundijalu'

Nizozemski veznjak u dresu Bayerna Arjen Robben požalio se na sudački tretman nakon što je simuliranjem izbacio Meksiko s SP-a. Nisu mu sudili penal protiv Kölna
Vidi originalni članak

Arjen Robben predvodio je Nizozemsku na SP-u u Brazilu, bio je jedan od njezinih najboljih igrača, a dogurali su do polufinala. No ono što će se pamtiti jest i njegovo simuliranje protiv Meksika koje je i sam priznao. No sad tvrdi da zbog toga ispašta .

- Napravio sam veliku pogrešku na Svjetskom prvenstvu. Priznao sam to odmah, ali sad mi djeluje da me suci kažnjavaju zbog toga - rekao je Robben pa dodao:

- Evo, protiv Kölna sam zaslužio da mi se dosudi jedanaesterac , ali sudac je samo odmahnuo rukom, nije htio reagirati - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • rođo101 30.09.2014.

    a neznam šta bi trebali,na svakoj tekmi te nagradit sa po dva penala.da sam sudac na tebi nebi više nikad dosudio penala ni kad bi ti nogu iščupali iz kuka.

  • micek 23 30.09.2014.

    Sad bi dao naputak sucima da svako tvoje "padanje" u šesnaestercu kažnjavaju žutim kartonom.Jesi odličan igrač ,svaka čast,al to sa simuliranjem ti stvarno ne služi na čast,i to je po meni em sramota,em pokvareno.

  • pingvin_4 29.09.2014.

    pa ti sinko i dalje simuliraj :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare