To je to što me zanima!

Robben van sebe: U finalu treba suditi vrhunski sudac

Sudac, on je bio taj koji je cijelu utakmicu navlačio za njih i nije nam dao priliku da se veselimo. Činio je sve da ne osvojimo naslov, rekao je Dirk Kuyt
Vidi originalni članak

Nizozemska je odigrala dobru utakmicu i samo četiri minute su joj nedostajale da završe produžeci. Penali bi odlučivali o novom svjetskom prvaku, no s igračem manje nisu izdržali, a Iniesta je zabio gol. U akciji prije imalo je 'oranje' slobodan udarac, a Sneijderov udarac od zida je završio u korneru no sudac to nije vidio već je dosudio loptu za 'furiju'. Upravo zbog toga je 'poludio' nizozemski izbornik Van Maarwijk.
- Razočaran sam jer su nam nedostajale četiri minute do penala. Bijesan sam zbog suca jer su svi na stadionu osim Webba vidjeli kako je u akciji prije gola za nas trebao biti suđen penal - neutješan je bio Van Maarwijk.
Cijelu utakmicu su Nizozemci bili iznimno grubi, a sudac im je startove i tolerirao. No, oni smatraju kako je baš Webb bio protiv njih.
-Sudac, on je bio taj koji je cijelu utakmicu navlačio za Španjolsku i nije nam dao priliku da se veselimo. Sudac je činio sve da ne osvojimo naslov - rekao je loš gubitnik Kuyt.
Arjen Robben također je sipao otrov.
- Kada sam imao svoju drugu veliku priliku sudac nam je trebao dosuditi slobodni udarac i Puyolu dati drugi žuti karton. On je umjesto toga pustio prednost, ali prednosti nije bilo jer sam se ja jedva kretao, a vratar mi je već bio preblizu. U finalu Svjetskog prvenstva treba suditi vrhunski sudac – komentirao je Robben koji ipak više ljut treba biti na sebe.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • KonradZGB 12.07.2010.

    Bili su tulipani grubi, al su i Španjolci isto tako simulirali...zato danasnji nogomet ne valja....trebaju sve lige jednu godinu odigrati na betonu onako da se proba....pa bi vidio tko bi uklizao ili bi li se tko valjao.... :)

  • Harun32 12.07.2010.

    Holandija je trebala dobiti 2 direktna i 2 indirektna crvena kartona. Toliko Roben o losem sudjenju.Slazem se s tobom da je bio bolji sudac dobili biste 4 crvena...

  • ivica20002000 12.07.2010.

    al da nije mogo vidjet korner stvarno webb je opet glavna prica ko na euru 2008

Komentiraj...
Vidi sve komentare