To je to što me zanima!

Robben zbog ozljede 'out' čak četiri tjedna, propušta Dinamo

OPET OZLIJEĐEN Nešto više od mjesec dana nakon što se vratio nogometu Arjen Robben ponovno je "out", čak četiri tjedna. Ozlijedio ga je igrajući za Nizozemsku
Vidi originalni članak

Reprezentativne aktivnosti znaju nerijetko zadati probleme klubovima zbog trošenja i/ili ozljeda ponajboljih igrača. Takav se slučaj dogodio Bayernu čiji je krilni napadač Arjen Robben zadobio neugodnu ozljedu u sinoćnjem porazu Nizozemske od Islanda (1-0) u kvalifikacijama za Euro 2016.

Robben je izašao iz igre u 31. minuti utakmice zbog ozljede aduktora, a liječnička je dijagnoza kako će s terena izbivati čak četiri tjedna.

To znači kako će 31-godišnja zvijezda bavarske momčadi biti izvan stroja za minimalno četiri kola Bundeslige u kojima Bayern igra protiv Augsburga, Darmstadta, Wolfsburga i Mainza, ali i za dva kola Lige prvaka, gostovanje kod Olympiakosa te domaću utakmicu protiv Dinama 29. rujna.

Robben se nogometu u natjecateljskom ritmu vratio tek 1. kolovoza u njemačkom superkupu protiv Wolfsburga nakon gotovo pet mjeseca pauze zbog ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • zvona1111 05.09.2015.

    Sad se Pivara neće morat ni vracat na nasu polovicu igrat obranu nego ce iskljucivo razmisljati o kreaciji prema naprijed

  • FASTT 05.09.2015.

    ovo je najbolje sto se moglo desit za modre.Ajmo plavi dat sve da ih dobijete.pozz od Hajdukovca

  • bare000 05.09.2015.

    njegova karijera je uavrsena

Komentiraj...
Vidi sve komentare