To je to što me zanima!

Robert Pires: Henry igra loše zbog razvoda

Thierry ne igra najbolje u Španjolskoj jer je razvod od supruge utjecao na njega i to se najbolje vidi na terenu, rekao je Pires
Vidi originalni članak

Dugogodišnji prijatelj Thierryja Henryja i bivši suigrač iz francuske reprezentacije i Arsenala, Robert Pires, izjavio je da proslavljeni napadač u dresu Barcelone loše igra jer ima obiteljskih problema.
- Thierry ne igra najbolje u Španjolskoj jer je razvod od supruge utjecao na njega i to se najbolje vidi na nogometnom terenu - rekao je Pires.
Henry se nedavno razveo od Claire Merry nakon četiri godine braka. Francuski nogometaš i manekenka imaju dvogodišnju kćer Teu, a pretpostavlja se da će veliki dio njegova bogatstva procijenjenog na 37 milijuna eura pripasti bivšoj supruzi. Henry će tako svojoj bivšoj dati najveći iznos koji je ikada neki nogometaš isplatio zbog razvoda.
- Jako dobro znam Thierryja. Trenutačno prolazi vrlo bolno razdoblje života, no uvjeren sam kako će brzo biti onaj stari - dodao je Robert Pires.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pero Kvržica 20.09.2007.

    a ja mislim da igra lošije zato što je sve stariji... ne bi njega wenger pustio da nije skužio da je svoje najbolje utakmice davno odigrao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare