To je to što me zanima!

Robert Prosinečki: Kup prvaka sa Zvezdom je vrhunac karijere

I u našem i u vašem prvenstvu sve se svodi na dva kluba, ne zna se čija je liga lošija, rekao je Robert Prosinečki za srpski dnevnik Sport
Vidi originalni članak

Hrvati s više žara igraju za reprezentaciju, kod Srba se stalno primijećuje trema i strah, rekao je Robert Prosinečki dok je bio u Beogradu, gdje je gledao Srnu i Eduarda protiv Partizana. Kaže da ne zna čija je liga lošija.

- Sve se svodi na dva kluba, Dinamo i Hajduk, odnosno Crvenu zvezdu i Partizan. Zanimanje za nogomet općenito je palo - rekao je i dodao da mu je osvajanje Kupa prvaka sa Zvezdom najljepša uspomena iz igračkih dana.

- Osvojili smo je bez novca, bez stranaca. Tako nešto dogodi se jedanput u 50 godina - prisjetio se Robi, koji tvrdi da su tri najbolja nogometaša s kojima je ikad igrao Dejan Savićević, Piksi Stojković i Safet Sušić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • njonjo 29.11.2010.

    Bio je car dok nije otisao u Zvezdu, i tocka. Prodana dusa.

  • macan_1 29.11.2010.

    Iskreno,dok sam bio mladji,a i sad Zuti mi je bio nogometni bog,da tako kazem,idol,obozavao sam ga,a i sad rado pogledam na youtubeu njegove igre...bio je igracina i to ne moze nitko osporit...takvog igraca danas nema na podrucju bivse Juge,a kamoli u Hrvatskoj...Bog te pozivi Zuti

  • Nizozemac 28.11.2010.

    A Miodrag Belodedici nije bio stranac a igrao je za Rumunjsku reprezentaciju dok nije prebjegao u tadasnju Jugu to je zaboravio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare