To je to što me zanima!

''Robert Prosinečki nam je bio idol, ali ne štedimo nikoga...''

VRUĆINA Uvjeti na susretu u Azerbajdžanu bit će kao u Manausu na Svjetskom prvenstvu. A Hrvatska je tada odigrala svoju najbolju utakmicu na turniru u Brazilu
Vidi originalni članak

Vrućina, gotovo 40 stupnjeva. Velika vlaga, teško se diše, tijelo se brže umara... Posljednji put kad su tako plašili Hrvatsku, Kamerun je dobio četiri komada.

- Dobro se sjećam - počeo je Ivan Perišić, koji je baš u tim uvjetima odigrao jednu od najboljih utakmica za Hrvatsku. Zapravo, u Brazilu, u takvim “nenormalnim” uvjetima, bio je najbolji hrvatski igrač.

- Razlika je što smo se tad mogli pripremiti, imali smo vremena za aklimatizaciju. Sad nemamo. U ponedjeljak smo se okupili, u četvrtak već igramo - objasnio je novi napadač Intera.

I baš dok je objašnjavao tajnu prilagodbe na takve uvjete, pored njega je u zračnoj luci prošao Mateo Kovačić. On je bivši interovac.

- Neka je došao, baš mi je drago. On im je veliko pojačanje - dobacio je Kova.

Susret s Azerbajdžanom u Osijeku Kovačić ne pamti po dobrome. Već u 24. minuti morao je izaći zbog ozljede.

- Bit će puno teže nego u Osijeku. Veselimo se što ćemo vidjeti Prosinečkog. Ali neka se pazi, nema poštede - rekao je kroz smijeh novi igrač Reala.

- Kakav je bio debi? Pa, dok sam se spremao ući u igru, bilo je malo treme. Ne istrčava se svaki dan na Santiago Bernabeu. Ostvario mi se dječački san - rekao je Mateo Kovačić.

- I meni je Prosinečki bio idol, stvarno sam ga obožavao, igrao je s lakoćom. Želim mu svu sreću, ali ne u četvrtak protiv nas. Neka se ne naljuti, ali mi ne štedimo nikoga - rekao je odlično raspoloženi Ivan Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • JosipGalešić 03.09.2015.

    nabite taj azerbejdan i pljunite prosineckome u lice

  • Stručni komentator 02.09.2015.

    ne vjerujem da će Azerbajdžan prodati utakmicu kao oni u Brazilu..

  • Venucci 02.09.2015.

    prema svima respekt ali bez straha naprijed

Komentiraj...
Vidi sve komentare