To je to što me zanima!

Roberto Carlos (37) igrao bi na SP-u u Brazilu 2014.

Igrat ću nogomet još 4 godine. Sve do trenutka dok to ne prestanem činiti, želim i dalje osvajati trofeje, rekao je legendarni Robert Carlos
Vidi originalni članak

Za potrebe službene web-stranice saopaulskoga nogometnog kluba Corinthiansa, trenutačno vodeće momčadi brazilske Serije A, Roberto Carlos odgovarao je na pitanja navijača kluba. Pritom je danas 37-godišnji lijevi bočni branič, nekadašnja zvijezda madridskog Reala i ponajbolji igrač na svojoj poziciji uopće svih vremena, otkrio vrlo ambiciozan osobni plan:
- Igrat ću nogomet još četiri godine. Sve dod trenutka dok to ne prestanem činiti, želim i dalje osvajati trofeje – rekao je veteran naslutivši time da ostavlja otvorena vrata za eventualni nastup na Svjetskom prvenstvu kojem su Brazilci domaćini za četiri godine.
Upitan kako ocjenjuje uvjete za rad u jednome od najpopularnijih brazilskih klubova, Carlos nije štedio komplimente:
- Igrao sam za vrhunske europske klubove poput Intera i Reala, no ovdje je sve drukčije. Moram reći da je Corinthians uzorno organiziran klub i referentna točka za sve druge brazilske klubove. Teško je naći europski klub s infrastrukturom kakvu ima Corinthians. Za mene je ovaj klub jedan od četiri najveća na svijetu - zakključio je omaleni bek gromovite ljevice.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivan2005 05.08.2010.

    ovakav se rađa jednom u 200 godina .

  • Horned Reaper 05.08.2010.

    Ma to je bilo i više od šutine, gol protiv francuske i onaj iz mrtvog kuta spadaju u znanstvenu fantastiku

  • اللهم آمين 05.08.2010.

    legenda.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare